Doğuma Hazırlık Pierre cardin ps-805 bebek arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cigtanesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
349
5
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar bebek arabası bakmaya başladım. Geçenlerde hiç aklımda bu marka yokken pierre cardin Mağazası'nda öylesine bi baktım bu araba çok hoşuma gitti çok kullanışlı ve fonksiyonları görünüyor. Aranızda bu modeli kullanan varmı tavsiyelerimize ihtiyacım var.kullanan varsa bilgi verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler $image.webp

ben de pierre cardin ps 312 modelini çok beğendim.katlanma özelliği var.çift taraflı kullanım, 5 kademeli ayarlanabilmesi var koltuğunu, tekerler 360 derece dönüyor ve emniyeti var.puset tamamen yatabiliyor.sepeti de var.bu özellikler benim için yeterli.sanırım bu modeli alacağım

canım ben de çok beğenmiştim bu arabayı nette gördüğümde. Geçen h.sonu Haşim İşcan dan enigma modelini almıştım ben de. Hatta hediye de geldi aynısından, bu yüzden aldığım diğer ürünü de burada satışa çıkardım. Her neyse, arabayı aldığım yeri aradım. Hangisini tavsiye edersiniz diye. Bana enigma modelinin bayanlar için daha kullanışlı olduğunu söyledi. 805 modelini katlamak için oturma yerini çıkartmak gerektiğini, tek elle kapatılamadığını (enigmada böyle bir özellik var.) söyledi ki adam satış yapmak adına daha pahalı olan 805 modelini övmedi bile. Anlıycan iyice düşünülüp ve de mağazaya gidip deneyerek alınması gereken bir model.

ben de pierre cardin ps 312 modelini çok beğendim.katlanma özelliği var.çift taraflı kullanım, 5 kademeli ayarlanabilmesi var koltuğunu, tekerler 360 derece dönüyor ve emniyeti var.puset tamamen yatabiliyor.sepeti de var.bu özellikler benim için yeterli.sanırım bu modeli alacağım

kullanım ve özellikler açısından enigma modeline benziyor. 312 modelinin kilosu 11.9 imiş ve bu çok ağır, kullanırken çok zorlanırsın. Enigma ise 6,9 kg. Ben şimdi enigmanın oto koltuğunu da alıcam, rahat rahat gezdiricem kızımı inşallah :34:

canım ben de çok beğenmiştim bu arabayı nette gördüğümde. Geçen h.sonu Haşim İşcan dan enigma modelini almıştım ben de. Hatta hediye de geldi aynısından, bu yüzden aldığım diğer ürünü de burada satışa çıkardım. Her neyse, arabayı aldığım yeri aradım. Hangisini tavsiye edersiniz diye. Bana enigma modelinin bayanlar için daha kullanışlı olduğunu söyledi. 805 modelini katlamak için oturma yerini çıkartmak gerektiğini, tek elle kapatılamadığını (enigmada böyle bir özellik var.) söyledi ki adam satış yapmak adına daha pahalı olan 805 modelini övmedi bile. Anlıycan iyice düşünülüp ve de mağazaya gidip deneyerek alınması gereken bir model.

Ozamsn birde enigmayı denemek lazım.en zorlanacağım konunun bebek arabası olacağını söyleseler inanmazdım. İnsan en iyisini seçmek istiyor. Her fırsatta incelemek lazım galiba

Merhaba arkadaşlar bebek arabası bakmaya başladım. Geçenlerde hiç aklımda bu marka yokken pierre cardin Mağazası'nda öylesine bi baktım bu araba çok hoşuma gitti çok kullanışlı ve fonksiyonları görünüyor. Aranızda bu modeli kullanan varmı tavsiyelerimize ihtiyacım var.kullanan varsa bilgi verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler Eki Görüntüle 615543

Sakinnnnnn bedava verseler alma ben nasıl pişmanım 8 ay oldu on tekerlekleri dönmüyor manevra 0 puseti çok derin kızım yeni sigiyo içine çok kullanışsız çok hantal diğer aparatini kullanmadım daha satmayı düşünüyorum 100 200 fazla ver iyi bişeyler al en önemlisi puseti ayarlanabilir olsun

Back
X