Piezo teknigiyle ameliyat olanlar ?

Bu konuyu agustos'ta açmisim, Aralik ayinda ameliyat oldum bu teknikle yapan birine. Açikcasi az morluk/sislik olmadi bende, kalin derili oldugumdan muhtemelen. Doktorumda soylemisti zaten, 7. gun sonunda morluklarim hala cok belirgindi.
Belkide ince derililerde farklidir bilemiyorum.

Bu konuyu agustos'ta açmisim, Aralik ayinda ameliyat oldum bu teknikle yapan birine. Açikcasi az morluk/sislik olmadi bende, kalin derili oldugumdan muhtemelen. Doktorumda soylemisti zaten, 7. gun sonunda morluklarim hala cok belirgindi.
Belkide ince derililerde farklidir bilemiyorum.
Peki canınız çok acıdı mı? Katlanilacak bir aci mi değer mi yani çok merak ediyorum

acaba kalıcı bi teknik mi açık ameliyat gibi olabilir mi ki kalıcığı sonra yapılan burun düşmesin ?
Bu konuda bi fikrim yok ama bunu yasayani hic duymadim.

Peki canınız çok acıdı mı? Katlanilacak bir aci mi değer mi yani çok merak ediyorum

Benim surecim biraz zor geçti açikcasi. Genelde herkes acisiz geçiyor dedigi için ameliyata çok rahat girmistim, ama baya agrim oldu benim. Kisiden kisiye degisiyor. Ama degdimi diye sorarsan, degdi. Sonuçtan memnunum :)

Kizlarrr ben iki gün önce oldum.yüzüm alçılı şu an.agri acı yok.morlukta yok çok şükür.tek sorun rahat nefes almamam.yani grip olursun ya o hesap.bir de iki üç yastıkla sağa sola dönmeden yatcakmisim.bugun biraz şiş var.hannibal gibiyim:))iste bunlara bir hafta katlanicam artık.muthis derece de burnumu temizleme isteğim var.siz siz olun hafif burun akintiniz olsa bile öyle girmeyin ameliyata.ben biraz öyle girdim.insallah çabuk geçerrrrr.tamamen iyileşince yazarım.dinleniyim.see u

Back
X