Piezo Yöntemi Burun Ameliyatı Olan Varmı

MaidSama34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
7
0
1
28
Arkadaşlar forumda bu konuyla alakalı bilgi bulamadım.Bu yöntemle ameliyat olan var mı.Şiş gibi ameliyat sonrası daha rahat olduğunu öğrendim ama fazla bilgi bulamadım.Bu yöntemle olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

Ben oldum. Morluk ve sislik oldukca az oluyor. 5. Gunden itibaren nefes alabildim. Tampon koymadi doktorum.

Ben de muhammed dilbere ameliyat oldum. Benim morarma sislik oldu ama 4 gun surdy toplamda.. goz altim 4. Gunde sararmaya basladi.sislik de indi. 6. Gun baya iyi gozukuyordum. Ama ayni dr.a baska bi arkadasim ameliyat oldu. Onun burun yapisi daha farkliydi kalindi.. morlugu daha gec iyilesti. Cilt tipiyle de alakali biraz da..

Ben de bu konuyu araştırıyorum. Morluklar şişlikler cok az oluyormuş ama görsel ve sağlık açısından iyi bir teknikmi acaba?

Merhaba..Nasıl bir yöntem acaba? Doktorunuz kimdi?
Heheh okadar bilgili degilim yahu bulent koc a oldum ama yontem hakkinda bilgili degilim maalesef. Ilk gun sadece alcidan gorundugu kadar burun kenarlarim sisti ikinci gunun aksaminda goz altlarimda sararma oldu ve sismeye basladi. 3. Gun goz ustum ve goz altim sismisti ama abartili bi sislik degil. 4. Gunden sonra inmeye basladi. 11. Gunum suan sislik kalmadi ve sararti kalmadi. Burnumda odem var o da zamanla gecicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…