Pıhtı şeklinde adet kanaması

dilekdilek41

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
603
899
103
34
Öncelikle herkese iyi günler, benim görüşlerinizi almak istediğim durum şu; 3 aylık evliyim çocuk istediğimiz için korunmuyoruz, normalde evlilikten önceki adetlerimde hiç ağrım sızım olmazdı sabahları bir bakardım kanamam başlamış, evlilikten sonra ağrılarda başladı sıkıntılarda başladı,evliliğimin ilk ayında 40.gün de adet oldum,e hormonlardır strestir olur düzelir dedim böyle şeyleri hiçte kafaya takan biri değilimdir, ikinci ayında 25.gün de yine bir anda karın ağrısıyla birlikte hasta olduğumu gördüm,fakat bu üçüncü adetimde,iki üç gün önceden mide şişkinliğim ağrım başladı hasta olacağımı anladım,bu ağrıdan iki gün sonra lekelenme şeklinde adetim başladı dedim ki bugün yarın sökülür kanamam gelir,fakat bugün 5.gün hala kanamam olmadı,sadece sildikçe pelte pelte pıhtı halinde geliyor,bu pıhtılar kanama varkende oluyordu ama şuan kanamasız bir şekilde geliyor, hatta genelde sabahları hafif kanama olacakmışım gibi yoğunlaşıyor akşama yine idrar tertemiz geliyor,çok ilginç geldi bana,adet dönemini kanama olmadan bu şekilde geçiren oldu mu acaba hiç?

Reactions: sb1
Arkadaşlar ben bu konuyu adet lekelenmesinin 5.gününde açmışım bugünle birlikte yaklaşık 9.gün,ve benim dün akşama kadar bu durumum devam etti,sadece silmekle birlikte hafif pıhtı şeklinde lekelenmelerim oldu,adet göremedim, son adet tarihimin üstünden 30 gün geçti, iki gün önce doktora gittim vajinasl usg bakıldı kist vs hiçbirşeye rastlanmadı, doktorumda gidişatı takip edelim hormonlar evlilik sebebiyle değişebiliyor biraz zaman tanıyalım bakalım dedi, bende bekliyorum bakalım neler olucak,sildikçe gelen o kanamada bugün bitti gibi ama bakalım

bende bu durumla karşılaştım nisanda kürtaj olmak zorunda kaldım temmuza kadar korundum ve tekrar çalışmalara başladığımda o ay reglim aynı anlattığınız şekilde ilk lekelenme şeklinde ve sonrasında koyu kahve pıhtı olarak geldi. Benimde doktorum içerde paraça kalmadığını temiz olduğunu söyledi bu reglimde aynı şekilde gelirse başka doktora gitmeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…