Pıhtıdaş arkadaşlardan Tolga Hocanın hastaları

drusella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
819
3
96
Ankara
Arkadaşlar Tolga Ecemiş hastaları arasında kan pıhtılaşması problemi olan, daha önce düşük yapmış, yapmamış, gebeliğe hazırlanan, gebelik sürecinde, doğum yapmış tüm arkadaşlar buradan iletişim kurabiliriz. Pıhtılaşma konusundaki genel topiğe http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani-6115.html adresinden de ulaşabilirsiniz. Sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler dilerim.

Arkadaşlar Tolga Ecemiş hastaları arasında kan pıhtılaşması problemi olan, daha önce düşük yapmış, yapmamış, gebeliğe hazırlanan, gebelik sürecinde, doğum yapmış tüm arkadaşlar buradan iletişim kurabiliriz. Pıhtılaşma konusundaki genel topiğe http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani-6115.html adresinden de ulaşabilirsiniz. Sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler dilerim.

canım yeni sayfamız hayırlı olsun...ellerine sağlık...

hoşgeldin canım.. hayırlı olsun konu başlığımız, arkadaşlara faydalı olsun :nazar: dışarda hala kar devam ediyor bu arada.

evet kar güzel ama yarına buz olmazsa iyi.canım kaç haftalık hamilesin ve gebelik öncesi iğne vurulmuşmuydun.

seelammmmm :1: ay çok sevindim kızlarr bende tolga hocanın hastasıyım aynı zamanda eylül 06 nında kız kardeşiyim hahahahah :16: bende mthfz 1298 homozigotum gebelikten önce şimdilik aspirin folbiol benexol b 12 omega 3 kullanıyorum. ay yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun canımmm

evet kar güzel ama yarına buz olmazsa iyi.canım kaç haftalık hamilesin ve gebelik öncesi iğne vurulmuşmuydun.
inşallah buz yapmaz evet. 28 haftalık hamileyim. gebelikten önce bilmiyordum pıhtılaşma durumunu, ama düşüklerim vardı. doktorumu değiştirdim. o arada tesadüfen hamile kaldım:49:. gebelikte sürekli kanama oldu vs dr trombofili testi istedi. 8. haftadaydım pozitif olduğumu öğrenip iğneye başladığımda.

seelammmmm :1: ay çok sevindim kızlarr bende tolga hocanın hastasıyım aynı zamanda eylül 06 nında kız kardeşiyim hahahahah :16: bende mthfz 1298 homozigotum gebelikten önce şimdilik aspirin folbiol benexol b 12 omega 3 kullanıyorum. ay yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun canımmm

:9: canım hoşgeldinnn. siz kardeş misiniz :40: bu süper

Son düzenleme:
arkadaşlar ana topikte olduğu gibi bir liste yapıp durumumuzu kullandığımız ilaçları mutasyonumuzu yazıp ilk sayfada güncel tutabiliriz.

sevgili umudum_31 in pıhtılaşma topiğinde hazırladığı listeden kendi örneğimi yazıyorum, önerileriniz varsa geliştirebiliriz. tugbacım o topikten buldum bilgilerini, düzeltmen varsa yapalım canım, eski tablo bu.

drusella
1 kez kimyasal gebelik, 1 kez 7 haftalık düşük, son gebelikte 3 ay kanama oldu
sorun: MTHFR677-heterozigot
gebelik öncesi: bilinmiyordu, folik asit dışında birşey kullanamadım
gebelikle birlikte:ilk 4 ay progestan 200mg*3, folik asit, proluton depot iğne haftada bir, gebelik 8. haftadan itibaren clexane 0,4*2, gerektikçe endol fitil 100 mg, 7 ay metionin diyeti (7. ayda aldığım kilo yüzünden karbonhidrat diyetine başladım metionin diyeti esnedi), 7. ay demir hapına da başladık.
gebelik durumu: 28 haftalik hamile

tgbesr

2 düşük
sorun: mthfr 1298 homozigot
gebelikten önce: folbiol + benexol + corasprin
gebelikle birlikte: folbiol + benexol + 0,4 x 2 clexane iğne
gebelik durumu: beklemede

eylül_06
3 düşük
sorun: mthfr 1298 heterozigot
gebelikten önce: folbiol + benexol + corasprin+ 0,4 x 1 clexane iğne

Son düzenleme:
arkadaşlar ana topikte olduğu gibi bir liste yapıp durumumuzu kullandığımız ilaçları mutasyonumuzu yazıp ilk sayfada güncel tutabiliriz.

sevgili umudum_31 in pıhtılaşma topiğinde hazırladığı listeden kendi örneğimi yazıyorum, önerileriniz varsa geliştirebiliriz. tugbacım o topikten buldum bilgilerini, düzeltmen varsa yapalım canım, eski tablo bu.

drusella
1 kez kimyasal gebelik, 1 kez 7 haftalık düşük, son gebelikte 3 ay kanama oldu
sorun: MTHFR677-heterozigot
gebelik öncesi: bilinmiyordu, folik asit dışında birşey kullanamadım
gebelikle birlikte:ilk 4 ay progestan 200mg*3, folik asit, proluton depot iğne haftada bir, gebelik 8. haftadan itibaren clexane 0,4*2, gerektikçe endol fitil 100 mg, 7 ay metionin diyeti (7. ayda aldığım kilo yüzünden karbonhidrat diyetine başladım metionin diyeti esnedi), 7. ay demir hapına da başladık.
gebelik durumu: 28 haftalik hamile

tgbesr

2 düşük
sorun: mthfr 1298 homozigot
gebelikten önce: folbiol + benexol + corasprin

eylül_06
3 düşük
sorun: mthfr 1298 heterozigot
gebelikten önce: folbiol + benexol + corasprin+ 0,4 x 1 clexane iğne
[/COLOR][/QUOTE]

inşallah buz yapmaz evet. 28 haftalık hamileyim. gebelikten önce bilmiyordum pıhtılaşma durumunu, ama düşüklerim vardı. doktorumu değiştirdim. o arada tesadüfen hamile kaldım:49:. gebelikte sürekli kanama oldu vs dr trombofili testi istedi. 8. haftadaydım pozitif olduğumu öğrenip iğneye başladığımda.

:9: canım hoşgeldinnn. siz kardeş misiniz :40: bu süper

canım sen hamileliğinin başından beri tolga hocaylamı devam ediyosun.

evet canım bu hamilelikten hemen önce kontrol için tolga hocaya gitmiştim, hamile kalmamı tavsiye etmişti. hamile kaldıktan sonra da onunla devam ettim. önceki doktorum düşüklerimi bildiği halde 3 tane olmadığı için trombofili testi yaptırmamıştı, sorularıma çok yanıt alamıyordum. dr araştırmaya başladım, derken tolga hocayla başladık geçen yaz. kanamalardan şüphelendi ve test istedi. sen ne kadar süredir gidiyorsun?

Son düzenleme:
evet canım bu hamilelikten hemen önce kontrol için tolga hocaya gitmiştim, hamile kalmamı tavsiye etmişti. hamile kaldıktan sonra da onunla devam ettim. önceki doktorum düşüklerimi bildiği halde 3 tane olmadığı için trombofili testi yaptırmamıştı, sorularıma çok yanıt alamıyordum. dr araştırmaya başladım, derken tolga hocayla başladık geçen yaz. kanamalardan şüphelendi ve test istedi. sen ne kadar süredir gidiyorsun?

selam kızlar tolga hocaya gitmeyi düşüüyorumda eimde 4 düşüğüm var muayee ücreti e kadar tahlillere ayrı ücret alııyomu yardımcı olurmusuuz yaklaşımı asıl

selam kızlar tolga hocaya gitmeyi düşüüyorumda eimde 4 düşüğüm var muayee ücreti e kadar tahlillere ayrı ücret alııyomu yardımcı olurmusuuz yaklaşımı asıl

canım özel muayenehaneye gidiyorum ben 200 tl. tahliller akay hastanesinde yapılıyor, sgk ya da özel sigortan varsa anlaşmalı hastane. ultrason için muayenede ayrı ücret almıyor. ben kendi adıma tolga beyi rahatlıkla tavsiye edebilirim. şu ana dek gittiğim 4. jinekolog ve inşallah bundan sonra da başkasına gitmem zaten. tolga bey oldukça ilgili, bıkmadan tüm sorularınıza uzun uzun cevap veriyor. konusunda isim yapmış bazı doktorlar için işi ticarete dökmüş dendiğini çok duydu, tolga beyde öyle bir durum yok. ilk haftalarda problemler olduğu için iki güne bir tekrar dr a gidiyorduk, doktorumuz ayrı ayrı ücret istemedi her sefere. benim için hepsinden önemlisi güvenebileceğim bir dr olmasıydı. hamileliğim başlamasına rağmen pıhtılaşma testine gerek duydu ve sonuca göre iğneye başladık. o sayede hala hamileyim çok şükür.

canım bende 8 aydır falan gidiyorum.tüp bebeğe geçicektik ama ben kendiliğinden hamile kaldım 10 ncu haftada kalp atışları durdu.2 ay oldu kürtaj olalı şimdi hala tolga hocaya devam ediyorum.

canım bende 8 aydır falan gidiyorum.tüp bebeğe geçicektik ama ben kendiliğinden hamile kaldım 10 ncu haftada kalp atışları durdu.2 ay oldu kürtaj olalı şimdi hala tolga hocaya devam ediyorum.
çok üzüldüm kaybına canım. inşallah bundan sonra gebeliğin sağlıkla devam eder.

Ben de geldim :) hadi bakalim hayirli olsun, hepimize sans getirsin insallah.

bende uzun araştırmalarımdan sonra Tolga hocaya gitmeye karar verdim. on gün sonra randevum var umarım yeni doktorumuz uğurlu gelir:)

Back
X