pihtilasma ignesi kullananlarr bi bakiverinnn sasirdim ne yapcamii:-(:-(

CANSU_26

Guru
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
2.929
85
358
Ankara
kizlarr ewett sasirmis durumdayim ne yapcamii tup bebek ile hamile kaldim ve suan fraksipan (okunusu boyle)diye bi igne kullaniyorum bi aydir kullaniyorum ama ne zaman kendim yapsam igneyi yaptigim yerlerde tepecikler olusuyo hafif sismis gibi ama sanki ilac dagilmamis ordA gibi toplaniyoo.her zaman esim evde olmuyo korkuyorum tam vuraniyormuyum acaba diye ignenin havasinida aldirip etimi sikip oyle batiriyorumm..

igne yapanlar nasil yapiyosunuz ve neden boyle oluyo sonrada kadinma basliyo.iki gun sonra o sis yerler geciyoii.cvplarniz cok onemli benim icinnn

Geçmiş olsun. İyneyi dikey olarak yapıyorsun ve sonra çıkarınca üzerine hafifce bastırıyorsun ki kanamasın. Ovmak yok. Her seferinde farklı yerlere vurmak lazım. Bir de en az acıyan yeri bulmak lazım. Havasın da aldığına göre niye şişiyor ki? 13 hafta kullandım ve bir ya da iki kez sen anlattığın gibi oldu. Vurduğun yere göre ola bilir belki. Eşin yaptığında dikkat et, senin yapmadığın neyi yapıyor...

Hamileliğin de hayırlı olsun.

sumeyye cokk sagoll arkadasimm igneyi sanirim cok hizli enhekte ediyorum yavas yavas yapmak gerekiyomus.bidaha ovmuyum ben bide ovuyodumm cokk tesekkurler cvbin icinn sagolasinn Allahh isteyen herkese versinn

canım bende hemen hemen 7 aydır kullanıyorum 1 ay öncesine kadar göbekten yapıyordum ama bebek büyüdüğü için göbekten yaparken korktum ve koldan başladım, havasını aldıktan sonra etini kavrayarak vurdur (koldan tek başına yapman zor olabilir) doğru yerden yapınca kanama olmuyor, benim kolumun birinde hala şişlik mevcut ama diğerinde sorun yok, ben 4 ay hergün hastanede yaptırdım kendime güvenemediğim için sonrada evde yapmaya başladık kafana takılıyorssa birkaç kere git hastaneye hem öğretsinler hem de onların vuruşundan tecrübe sahibi olursun

CANIM BEBEGINI KUCAGINA ALMAYA AZ KALMIS SAGLICAKLA ALMAYIII RABBIM NASIP ETSINN

Benim ablam da kullanıyo iğne. göbekten 4 parmak aşağıdan hilal şeklinde vuruyo o da sizin dediğiniz gibi etini tutup vuruyo. bazen çok acıyo iğne girmiyo diyo o da yağ pigmentlerine denk geldiği için oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…