kizlarr ewett sasirmis durumdayim ne yapcamii tup bebek ile hamile kaldim ve suan fraksipan (okunusu boyle)diye bi igne kullaniyorum bi aydir kullaniyorum ama ne zaman kendim yapsam igneyi yaptigim yerlerde tepecikler olusuyo hafif sismis gibi ama sanki ilac dagilmamis ordA gibi toplaniyoo.her zaman esim evde olmuyo korkuyorum tam vuraniyormuyum acaba diye ignenin havasinida aldirip etimi sikip oyle batiriyorumm..
igne yapanlar nasil yapiyosunuz ve neden boyle oluyo sonrada kadinma basliyo.iki gun sonra o sis yerler geciyoii.cvplarniz cok onemli benim icinnn
Geçmiş olsun. İyneyi dikey olarak yapıyorsun ve sonra çıkarınca üzerine hafifce bastırıyorsun ki kanamasın. Ovmak yok. Her seferinde farklı yerlere vurmak lazım. Bir de en az acıyan yeri bulmak lazım. Havasın da aldığına göre niye şişiyor ki? 13 hafta kullandım ve bir ya da iki kez sen anlattığın gibi oldu. Vurduğun yere göre ola bilir belki. Eşin yaptığında dikkat et, senin yapmadığın neyi yapıyor...
Hamileliğin de hayırlı olsun.
canım bende hemen hemen 7 aydır kullanıyorum 1 ay öncesine kadar göbekten yapıyordum ama bebek büyüdüğü için göbekten yaparken korktum ve koldan başladım, havasını aldıktan sonra etini kavrayarak vurdur (koldan tek başına yapman zor olabilir) doğru yerden yapınca kanama olmuyor, benim kolumun birinde hala şişlik mevcut ama diğerinde sorun yok, ben 4 ay hergün hastanede yaptırdım kendime güvenemediğim için sonrada evde yapmaya başladık kafana takılıyorssa birkaç kere git hastaneye hem öğretsinler hem de onların vuruşundan tecrübe sahibi olursun[/QUOm
mrb arkadasıöö sagolasınn cvp ıcın..evet gıdıcemde cok kotu usutmusum grıbımm elım kollum kalkmıyooo(
bu ıgne ısını beceremıyorum yada alerjı yapıyo bana .dun yıne vurdum yıne toplanmıs beze bıde kasınıyoo sanırım dagılırken kasıntı yapıyo o bolge ates gıbı yanıyoo..
offf zaten grıbımbana yetıyoo ALLAHIM SABIR VER SEN BANAAA..
canım bende hemen hemen 7 aydır kullanıyorum 1 ay öncesine kadar göbekten yapıyordum ama bebek büyüdüğü için göbekten yaparken korktum ve koldan başladım, havasını aldıktan sonra etini kavrayarak vurdur (koldan tek başına yapman zor olabilir) doğru yerden yapınca kanama olmuyor, benim kolumun birinde hala şişlik mevcut ama diğerinde sorun yok, ben 4 ay hergün hastanede yaptırdım kendime güvenemediğim için sonrada evde yapmaya başladık kafana takılıyorssa birkaç kere git hastaneye hem öğretsinler hem de onların vuruşundan tecrübe sahibi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?