- Konu Sahibi Candysisters
Bnde az önce lavabya grdım ve hafıf pembelk var sanırım gelıoartık askerden sonraya kaldı
He görmemişim bu msj ını herşeyin hayırlısı elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde az önce lavabya grdım ve hafıf pembelk var sanırım gelıoartık askerden sonraya kaldı
Hmm .test aldmda voşa vermek istemıorum bıraz bekleyım .zaten hafıf pembelık geldı hasta oluyorum buyuk ihtimalValla bana doktor ara ver dememişti devam yani . Sen olmadıysan neden test yapmıyorsun
En doğrusunu yapıyorsun ben bu ay adet öncesi beş tane gebelik testi yaptım derdim ne İnan bilmiyorum saplantılı gibi hatta en son testimi yapıp WC den kalkmadan lekem geldi ve adet oldum . Bu ay yumurtlamamı adet zamanımı hiçbişeyi takip etmeyi düşünmüyorum çok stresliHmm .test aldmda voşa vermek istemıorum bıraz bekleyım .zaten hafıf pembelık geldı hasta oluyorum buyuk ihtimal
Aynen valla. Bende çok stres yapıorum dıorum hiç takmayacam bu ay ama olmuo adet tarhı yaklaşnca başlıo hemen ay bu haöılelık belrtsmı acaba hamılemym yada işte gunlerı sayyrum .helede buraya grnce ınsanlar belrtilerini yaznca başlıoz kndımızı dnlemeye bendede o belrti varmı dıe.şuan mesela mıgdem bulanıoEn doğrusunu yapıyorsun ben bu ay adet öncesi beş tane gebelik testi yaptım derdim ne İnan bilmiyorum saplantılı gibi hatta en son testimi yapıp WC den kalkmadan lekem geldi ve adet oldum . Bu ay yumurtlamamı adet zamanımı hiçbişeyi takip etmeyi düşünmüyorum çok stresli
Maalesef öyle oluyor belirti bulamasam da genede bir hafta kala başlıyorum test yapmaya saplantılı gibi oldum ama bidaha yapmam diye düşünüyorum yani bu kadar da aptallık olmaz yani n güzeli gününde gelmedimi tamam yap o zamanAynen valla. Bende çok stres yapıorum dıorum hiç takmayacam bu ay ama olmuo adet tarhı yaklaşnca başlıo hemen ay bu haöılelık belrtsmı acaba hamılemym yada işte gunlerı sayyrum .helede buraya grnce ınsanlar belrtilerini yaznca başlıoz kndımızı dnlemeye bendede o belrti varmı dıe.şuan mesela mıgdem bulanıodaha kanın devamı gelmedı ama benım hep böle olur hafıf kan gelr ya gece yada 1 gun sonraya artar
Al işte ben oluruna bırakınca illa bi anormallik oluo dün biraz pembelık geldı dedım hasta oldum bugunde yine ayptr sölemesi akıntımın içinde damar damar kan vardı pembe devamı yok ne oluo şimdi resmen hersey strese grmem için puffMaalesef öyle oluyor belirti bulamasam da genede bir hafta kala başlıyorum test yapmaya saplantılı gibi oldum ama bidaha yapmam diye düşünüyorum yani bu kadar da aptallık olmaz yani n güzeli gününde gelmedimi tamam yap o zaman![]()
Gebelik testini tekrarla istersen en son ne zaman yapmıştın. Ya bende de oluyor basenleri sonra sökülüyorumAl işte ben oluruna bırakınca illa bi anormallik oluo dün biraz pembelık geldı dedım hasta oldum bugunde yine ayptr sölemesi akıntımın içinde damar damar kan vardı pembe devamı yok ne oluo şimdi resmen hersey strese grmem için puff
Hiç test yapmadım canım çarşamba sabahı yapim bari yarında olmazsam .sulandrıcı gecktırmez herlde demıGebelik testini tekrarla istersen en son ne zaman yapmıştın. Ya bende de oluyor basenleri sonra sökülüyorum
Yok Ya geciktirmez tabi tahlil yapınca haber ver emiHiç test yapmadım canım çarşamba sabahı yapim bari yarında olmazsam .sulandrıcı gecktırmez herlde demı
Ne yaptın canım varmı gelen giden leken devam ediyormuHiç test yapmadım canım çarşamba sabahı yapim bari yarında olmazsam .sulandrıcı gecktırmez herlde demı
İnternetim yoktu ya giremedim bugun test yaptım poztf cıktı doktpra gıttım kanda 120 cıktı iğne için erken dedi cuma tekrar gdecem belim çok dehşet ağrıyor yaNe yaptın canım varmı gelen giden leken devam ediyormu
Amin adına çok mutlu oldum canım umarım eşin askere gitmeden müjdeyi verebilmişsindir. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallahİnternetim yoktu ya giremedim bugun test yaptım poztf cıktı doktpra gıttım kanda 120 cıktı iğne için erken dedi cuma tekrar gdecem belim çok dehşet ağrıyor ya
Çok sagol canım Rabbım herkese nasip etsin daha tam sevınemıorum ama bakalım...O hala bilmıoAmin adına çok mutlu oldum canım umarım eşin askere gitmeden müjdeyi verebilmişsindir. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah
Bedelli yapıyorsa askerliğini nasıl olsa 20 gün sonra gelecek geldiği zaman söylemen daha iyi olurÇok sagol canım Rabbım herkese nasip etsin daha tam sevınemıorum ama bakalım...O hala bilmıoadet oldum zannedıo garibim.bi aklım gelene kadar soylemeyım dıo bı aklım söle dıo napsam bılemedm
Öle yapim bari ☺Bedelli yapıyorsa askerliğini nasıl olsa 20 gün sonra gelecek geldiği zaman söylemen daha iyi olur
Canım merhaba, iğne hemen başlanmiyor mu hcg görür görmezİnternetim yoktu ya giremedim bugun test yaptım poztf cıktı doktpra gıttım kanda 120 cıktı iğne için erken dedi cuma tekrar gdecem belim çok dehşet ağrıyor ya
Ya ben başka doktora gdıodum o sankı hamıle kalır kalmaz bailanacak gbı konsmustu bu sefer o doktora randevu bualamadım .başka doktrda keseyi görelim bebegi görelim falan dedi .Canım merhaba, iğne hemen başlanmiyor mu hcg görür görmez