Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam emin değilim canım ama sanırım var faktör v leiden önemli demişti doktorum... düşüğün var mı acaba rabbim dermansız dert vermesinKızlarr sonucuma bakar mısınız pıhtılaşma var mı bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim 1 kere kalbi durduğu için kürtaj oldum sonra bu testi yaptırdım bir doktora gösterdim var dedi ama tam anlamıyor başka birine daha göstericem iğne kullanmam lazımmışTam emin değilim canım ama sanırım var faktör v leiden önemli demişti doktorum... düşüğün var mı acaba rabbim dermansız dert vermesin
Canım bu gebeliğe engel değil rabbim nasip etsin tedavisi de var zaten çok şükürTeşekkür ederim 1 kere kalbi durduğu için kürtaj oldum sonra bu testi yaptırdım bir doktora gösterdim var dedi ama tam anlamıyor başka birine daha göstericem iğne kullanmam lazımmış
Merhaba,Kızlarr sonucuma bakar mısınız pıhtılaşma var mı bilgisi olan var mı?
1 tane olunca yapmıyorlar diye 2 tane düşüğüm var dedim direk bu testi yaptırdı doktor canımMerhaba,
Kendi isteğinizle mi yaptılar bu testi? Benim de gebeliğimde kalbi durmuştu. Bir kaç test yaptılar ama farklı testler
Evet inşallah sağlıklı şekilde ilerlerCanım bu gebeliğe engel değil rabbim nasip etsin tedavisi de var zaten çok şükür
Merhaba,
Kendi isteğinizle mi yaptılar bu testi? Benim de gebeliğimde kalbi durmuştu. Bir kaç test yaptılar ama farklı testler
Tıbbi genetik bölümüne randevu aldım ordaki doktora dedim1 tane olunca yapmıyorlar diye 2 tane düşüğüm var dedim direk bu testi yaptırdı doktor canım
1 tane olunca yapmıyorlar diye 2 tane düşüğüm var dedim direk bu testi yaptırdı doktor canım
Bence sizde bu testi yaptırın direk bu testte ne varsa çıkıyor genetik bölümüne gidip benim ki gibi diyip yaptırabilirsinMantıklıymış. Ben özel hemotolojiye gittim kan pıhtılaşmasına baktırmak istedim. Tam kan sayımı hariç Aşağıdaki testler oldu.
Protrombin zamanı (Koagülometre)
Alanin aminotransferaz (ALT) (Serum/Plazma)
Aspartat aminotransferaz (AST) (Serum/Plazma)
APTT
Fibrinojen
APTT (AKTİVE PARSİYEL TROMBOPLASTİN ZAMANI
RETİKÜLOSİT SAYIMI
COOMBS, direkt
COOMBS, indirekt
KAN YAYMASI, PERİFERİK
Bu testler sonucunda da pıhtılaşma yok demişlerdi.
Sizdeki testleri de yarın doktoruma sormayı düşünüyorum
Bence sizde bu testi yaptırın direk bu testte ne varsa çıkıyor genetik bölümüne gidip benim ki gibi diyip yaptırabilirsin
Merhaba biraz zaman geçmiş sorunuzun uzerinden ögrenmişsinizdir muhtemelen ama pıhtilaşma bozuklugunuz var evet.bendede çıkti gebelik düşünuyomusunuz tekrardan ne durumdasiniz yada doktorunuz ne önerdi ne yapmak gerekirmişKızlarr sonucuma bakar mısınız pıhtılaşma var mı bilgisi olan var mı?