Pıhtılaşma sorunu ve tekrarlayan düşükler tecrübelerimizi paylaşalım...

kurabiye...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
124
1
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim 2 düşük ve bir dış gebelik oldu bir cümlede anlatmak çok kolay ama yaşanılanlar...işte ilk düşükte gebeliğimin farkında değildim ilaç ve radyasyon sebebiyle düştüğünü sandık ancak 1 yıl sonra 2. planlı gebeliğimde düşükle sonuçlandı biz problem olduğunu anladık genetik testler ve pıhtılaşma testlerinin sonuçlarını beklemeden tekrar denedik oda dış gebelik oldu.Bize pıhtılaşmada sorun yok denildi ancak genetik testlerimiz bir türlü çıkmadı.dış gebeliğimin üzerinden 8 ay geçti pıhtılaşma testini tekrar yaptırdık pıhtılaşma çıktı şimdi yine gebelik planlıyoruz genetik testimiz 2 kere kan verdik çıkmadı...düşünün ki bu testleri daha evlenmeden yaptıran insanlar var bize tama tamına 3 yıla maloldu.varsa bu konuda tecrübelerinizi paylaşırmısınız çok ihtiyacım var ve eğer gebe kalırsam sürekli uzanmam mı gerekiyor kan sıvılaştırıcı iğneler kullanmamız gerekiyormuş ayağa kalkmalı mıyım acaba başka nelere dikkat etmeliyim............tecrübelerinize ihtiyacım var paylaşır mısınız? :97: :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar benim 2 düşük ve bir dış gebelik oldu bir cümlede anlatmak çok kolay ama yaşanılanlar...işte ilk düşükte gebeliğimin farkında değildim ilaç ve radyasyon sebebiyle düştüğünü sandık ancak 1 yıl sonra 2. planlı gebeliğimde düşükle sonuçlandı biz problem olduğunu anladık genetik testler ve pıhtılaşma testlerinin sonuçlarını beklemeden tekrar denedik oda dış gebelik oldu.Bize pıhtılaşmada sorun yok denildi ancak genetik testlerimiz bir türlü çıkmadı.dış gebeliğimin üzerinden 8 ay geçti pıhtılaşma testini tekrar yaptırdık pıhtılaşma çıktı şimdi yine gebelik planlıyoruz genetik testimiz 2 kere kan verdik çıkmadı...düşünün ki bu testleri daha evlenmeden yaptıran insanlar var bize tama tamına 3 yıla maloldu.varsa bu konuda tecrübelerinizi paylaşırmısınız çok ihtiyacım var ve eğer gebe kalırsam sürekli uzanmam mı gerekiyor kan sıvılaştırıcı iğneler kullanmamız gerekiyormuş ayağa kalkmalı mıyım acaba başka nelere dikkat etmeliyim............tecrübelerinize ihtiyacım var paylaşır mısınız? :97: :emir_bebek:

slm arkadaşım. bende 2 düşük ve 1 dış gebelik geçirdim . seni öyle iyi anlıyorum ki anlatamam. ve şuan 6 hafta 3 günlük hamileyim. kan sulandırıcı iğne yapıyorum hergün.(clexan 0.4) asprin, folic asit ve clinone vajinal jel diye bir jel kullanıyorum. çalışıyorum ama işim ağır değil. sana yardımcı olmak adına söylüyorum çok meşakatli zor bir yol. evet bebiş için değer o ayrı fakat maddi ve manevi çok zor bir yol. sürekli dinleniyorum, ilişki asla yok, yasak. bak bugün o jelden dolayı kahverengi akıntım oldu, ağladım resmen. bu arada ilaçlı rahim filmini mutlaka çektir. benim dış gebelikte bir tüpüm gitti (ki iğneyle eritmişlerdi bebeği, ve o filmde tüpümün gittiği anlaşıldı) o filmden sonra genetikte tüm testlerim yapıldı. bu testler en az 2 düşük yapmadan yapılmıyor. o yüzden canını sıkma, geç kalmış değilsin. çok daha kötü şeyler gelebilirdi başımıza. Allah yardımcımız olsun.

teşekkür ederim canım bana moral oldun bende laparoskopi oldum ve tüpüm alındı bizim çok geç farkedilmişti iç kanama ile acil kaldırıldım.neyse çok şükür iyiyiz benim endişem hiç ayağa kalkamamaktı ama sen çalışıyormuşsun ne güzel ama çok dikkat et insan çok yıpranıyor yaşadıklarımız hiç kolay değil paylaştığın için sonsuz teşekkürler... film için adetin bitimini bekliyorum benim bir tüp yok diğer tüpünde açık olup olmadığına bakılacak bu ay...

Son düzenleme:
bende 2 dusuk yasadım yarın dunya kadar test ve hısteroskopı yaptırmam gerekıo acaba bendede pıhtılasmamı var dıye dusunurken bu baslığı buldum ancak pek fıkrını tecrubelerını paylasan olmamıs.keşke ilk dusukten sonra testlerı yaptırıp arastırılsaydı cok kızıyorum kendıme doktoruma.neyse rabbım bırdaha yasatmasın beterınden korusun ınsallah gorusmek uzere

bende 2 dusuk yasadım yarın dunya kadar test ve hısteroskopı yaptırmam gerekıo acaba bendede pıhtılasmamı var dıye dusunurken bu baslığı buldum ancak pek fıkrını tecrubelerını paylasan olmamıs.keşke ilk dusukten sonra testlerı yaptırıp arastırılsaydı cok kızıyorum kendıme doktoruma.neyse rabbım bırdaha yasatmasın beterınden korusun ınsallah gorusmek uzere

Canım kesinlikle testi yaptır çünkü bende böyle duyutordum ama insan kendine konduramıyo tabi böyle şeyleri ilk düşüğün dikkatsizlikten düştüğünü düşünmüştük ikinciside düşük olunca ve benim birde dış gebelik var hemen testi yaptırdık ama sana tavsiyem benim öyle oldu hamile kalmadan önce coraspin veriyorlar ondan kullanman zaten kan sulandırıcı iğneleri hemen vermiyorlar kese görünmeliymiş falan aman herşey Allahtan aslında...

Back
X