Gebeliğe Hazırlık Pıhtılaşma test sonucum nasıl??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Azaleaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
2.291
2.329
53
Kızlar selam.

6 hafta başında kendiliğinden olan bir düşüğüm var. Kalp atışı hiç duyulmamıştı daha düştü..test yaptırdım doktor bişey yok görünüyor dedi ama pek ilgisizdi.

Bilgisi olan varmı?

20220101_150017.webp

En üstten ikisi sanırım öyle olmamalıydı pek de emin değilim açıkçası. Kendi test sonucumu yorumlamak için bir şeyler okurken denk gelmiştim. Homozigot olunca pihtilasma ihtimali yüzde 80 falan oluyor ama heterozigot olsaydı taşıyıcı demek oluyor ihtimal daha düşük oluyor böyle bir durumda da igne başlatıyormus doktorlar. 2.sirada yazan şeyi doktorlar çok üzerinde durmuyor

Kese oluşmuş muydu sizde

En üstten ikisi sanırım öyle olmamalıydı pek de emin değilim açıkçası. Kendi test sonucumu yorumlamak için bir şeyler okurken denk gelmiştim. Homozigot olunca pihtilasma ihtimali yüzde 80 falan oluyor ama heterozigot olsaydı taşıyıcı demek oluyor ihtimal daha düşük oluyor böyle bir durumda da igne başlatıyormus doktorlar. 2.sirada yazan şeyi doktorlar çok üzerinde durmuyor

Kese oluşmuş muydu sizde
Evet oluştu kalp duyulmadan düştü.
2. Sırada ki nasıl olmalı peki 4g 5g normal değil mi yani? Hiç-bir bilgim yok.

Sizin nasıldı

4g/4g
4g/5g gibi bi şeyler var ikisinin Dr anlamı farklı ama doktorum hiç üzerinde durmadı sadece heterozigot çıkan değerim için igneye başlarız demişti benimki de sizinki gibi

Back
X