Gebeliğe Hazırlık Pıhtılaşma testi yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

boniiboncuk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
977
346
18
Kızlar merhaba bir kalp durması sonucu kürtajım oldu 9 haftayken
Pıhtılaşma testi yaptırdım sonucum çıktı
Bilgisi olan yazabilir mi
Doktora randevu aldım

Eklentiler

• D637FEA9-F142-4253-ADF4-FBDD4BCC7476.webp
    D637FEA9-F142-4253-ADF4-FBDD4BCC7476.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 98
Çok teşekkür ederim gebelık oluşunca mı başlanıyor yoksa oncesınde mı başlamak gerekir o konuda bilginşz var mı
Doktorunuz daha ayrıntılı bilgi verecektir. Benim gebelik olusunca başlanacak ama bazı doktorlar öncesinde aspirine de baslatabiliyor. İğne gebelikte yine.

Doktora randevu aldım
evet kan pıhtılaşmanı var coraspin kullanın sua an hamiilelik yoksa varsada insülin iğne evde doktor tavsiyesi ile karından veya koldan yapamilirsiniz iğne şeklinde geçmiş olsun

evet kan pıhtılaşmanı var coraspin kullanın sua an hamiilelik yoksa varsada insülin iğne evde doktor tavsiyesi ile karından veya koldan yapamilirsiniz iğne şeklinde geçmiş olsun
Arkadaşım insulin ne alaka? Kan pıhtılaşması var şekeri değil. Yanlış yazmışsınız galiba.

Arkadaşım insulin ne alaka? Kan pıhtılaşması var şekeri değil. Yanlış yazmışsınız galiba.
kan sulandırıcı iğne yapılacak subkutan olarak oksapar kan sulandırı iğne gebelere veriliyor. arkadasım internetten arastır öyle yorup yap istersen bilmiyor olabilirsin ben ne yazdıgımı iyi biliyorum lutfen bilgisi olmayanlar yorum yapmasın bana tşk

kan sulandırıcı iğne yapılacak subkutan olarak oksapar kan sulandırı iğne gebelere veriliyor. arkadasım internetten arastır öyle yorup yap istersen bilmiyor olabilirsin ben ne yazdıgımı iyi biliyorum lutfen bilgisi olmayanlar yorum yapmasın bana tşk
Kan sulandırıcı iğne kullanacak onda hemfikiriz zaten ama siz insulin iğne yazmışsınız, bir okuyun isterseniz yukarıdaki yorumunuzu. İnsülini şeker hastaları kullanıyor. İnternetten araştırmama gerek yok, genel olarak herkes tarafindan bilinen bir şeydir ki bu.

Sevgili konu sahibi siz doktorunuzla görüşmeden buradan yapilan yorumlarla coraspin falan başlamayın, en doğru yönlendirmeyi doktorunuz yapar.

Kan sulandırıcı iğne kullanacak onda hemfikiriz zaten ama siz insulin iğne yazmışsınız, bir okuyun isterseniz yukarıdaki yorumunuzu. İnsülini şeker hastaları kullanıyor. İnternetten araştırmama gerek yok, genel olarak herkes tarafindan bilinen bir şeydir ki bu.
zaten doktor tavsiyesi ile alınıyor marketten satılmıyor. artemisissipi insülin igne gibi yapılacak diyecektim çalıyorum yanlış anlaşılmış galiba. gebelerin kategorisi ayrı zaten 24 saat sağlık çalışanıyım tavsiyenize ihtiyacım yok tşk

iyi bakın bayan insülün igne gibi yazılacak o ara yogunlaştım yazamadım .

Doktora randevu aldım
Benim de var cnm bununla birlikte bir test daha vermen gerekiyor Dr yönlendirmedimi diğer teste göre ilaç dozunu ayarlıyor bu sonuçlarla birlikte riskli gebelik Dr git cnm en iyi bilgiyi ve tedaviyi uygulayan perinatologalar

Back
X