- 3 Ekim 2012
- 145
- 26
- 98
- Konu Sahibi aysekartal
Gebelikte pıhtılaşma sorunu yaşayan oldu mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet iğne kullanıyorum benGebelikte pıhtılaşma sorunu yaşayan oldu mu acaba
evet iğne kullanıyorum ben
daha ikinci aydayım tam ne kadarlık bilmiyorum ilk haftalar yani..iki düşüğüm var onun için doktorum keseyi görünce hemen coraspirin ve hıbor iğne başlattı..Benimde kan pıhtılaşması sorunum var ama kalp damar doktorum şuan için ecopirin ve varis çorabı kullanmamı istedi. Kaç aylık hamilesiniz.
Bende de var bende iğne kullanıyorum + coraspinGebelikte pıhtılaşma sorunu yaşayan oldu mu acaba
Sizinde genetik miBende de var bende iğne kullanıyorum + coraspin
benimde pıhtılaşmam var 2 çeşit ..baştan beri hibor iğne kullanıyorum..pazartesi sezeryan olucam allahın izniyle 2 gün önce iğneyi bırak dedi doktorum ..doğumdan sonrada bi süre kullancam sanırımGebelikte pıhtılaşma sorunu yaşayan oldu mu acaba
Evet genetik testinde çıktı ama aileden gelen bı pıhtılaşma yok sadece bende göründü bu.benim Dr doğumdan 6 ay sonraya kadar kullanican dediSizinde genetik mi
Ohh ne güzel bişey kalmamış doğuma ben şuan ecopirin içiyorum.benimde pıhtılaşmam var 2 çeşit ..baştan beri hibor iğne kullanıyorum..pazartesi sezeryan olucam allahın izniyle 2 gün önce iğneyi bırak dedi doktorum ..doğumdan sonrada bi süre kullancam sanırım
Benimde genetik çıktı ama dediğin gibi ailemde kimsede yoktu ben şpimdilik ecopirinle devam ediyorum aslında hemotoloji doktoru gebelikte iğne kullanacaksın demişti ama kalp damar doktorum iğne vermedi belki ilerleyen dönemlerde iğneye başlatır.Evet genetik testinde çıktı ama aileden gelen bı pıhtılaşma yok sadece bende göründü bu.benim Dr doğumdan 6 ay sonraya kadar kullanican dedi
Göbek bölgesinde yağ oranı daha fazla olduğu için emilim daha hızlı olur dedi benim Dr ama kol bacak hangisinden daha rahat edersen oradan da yapabilirsin canım sorun olmaz hepsi aynı islemi görüyor sonuçtaBen de igne ve corasprin kullanmaya basladim.kol bacak gobek hangisi daha uygun
Dusukleriniz hangi haftalarda olmuştu? Benimde iki düdüğüm var da bende de pıhtılaşma olabilir mi acaba diye merak ettim ??daha ikinci aydayım tam ne kadarlık bilmiyorum ilk haftalar yani..iki düşüğüm var onun için doktorum keseyi görünce hemen coraspirin ve hıbor iğne başlattı..
Teşekkür ederim cevap için. Benim ilk düşükte tam adet günümde kanama başlamıştı az az sonra arttı. İkincisinde gecikmeden 8 gün sonra idi. Bakalım önümüzdeki cuma bende kontrole gidicem bir riskli gebelik uzmanına... umarım bi sıkıntı olmaz...Adet gecikmesinin 5 ya da 6.gunu dusuyor.1 oglum var 5 yasinda onda olmamisti sonradan cikti
İnşallah en kisa zamanda o muhteşem sesi duyarsınız sağlıkla gelsin dünyaya :))5haftalığım kan pıhtılaşması çıktı iğne kullanıyorum daha kalp atışları duyulmadı bende endişeliyim