Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koraspini kacta biraktinBu zamana kadar Clexane 0.4 ve Coraspin 100 kullandım Son kontrolümde doktorum Coraspini artık bırakabileceğimizi söyledi ve kestik.Şuan için herşey normal görünüyor ve Doktorum normal doğum diyor.Bende öyle istiyorum inşallah..
Peki siz ne durumdasınız ?
AaaaaBu hafta başında yani 38+2 de bıraktık.
Epidural konusunda bi bilgim yok.Benimde başından bu yana erken doğum riskim vardı.
Bursadayım ben inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Canim mhftt677 heterezigot 32 de asprini kestik, ama 0,4 cleanx ne zaman kesmek konusunda Dr larim değişik düşünüyor 1. 37 de birakacaksin diğeri son güne kadar kullanacak sin diyor. Epidural sezeryan olacak inşallah benim ki.Pihtilasmasi olan var mi arkadaslar varsa nasi dogurcaksiniz
Canim mhftt677 heterezigot 32 de asprini kestik, ama 0,4 cleanx ne zaman kesmek konusunda Dr larim değişik düşünüyor 1. 37 de birakacaksin diğeri son güne kadar kullanacak sin diyor. Epidural sezeryan olacak inşallah benim ki.
Ben istemedim her iki Dr da bebeği tehlikeye atamayiz kiymetli bebek bu diyor. Başindan beri sezeryan yoksa şükür olsun aksilik yokBenimde ayni senle heterozogot, iğne doğumdan bugün önceye kadar aspirin hala devam dedi,sezeryAni sen mi istedim doktor mu dedi,hasta isteyince yapuyolar mi sezeryan ya
Ben istemedim her iki Dr da bebeği tehlikeye atamayiz kiymetli bebek bu diyor. Başindan beri sezeryan yoksa şükür olsun aksilik yok
Canim benim kiler de özel. Benim sezeryan olsun diye isteğim olmadi doğrusu ama normal epidural olmasini isterdim sen neden sezeryan diyorsunOf ya bende sezeryan istiyorum beimki normalci, bi de özel yani,,bu hafta kesin konusucam ama normal derse, başka bi muaynaneye filan gidip diycem sezeryan diye, çok canim Sikkin,
Canim benim kiler de özel. Benim sezeryan olsun diye isteğim olmadi doğrusu ama normal epidural olmasini isterdim sen neden sezeryan diyorsun
Allah bagislasin kaç kilo, kaç aylik:))Bu ikinci gebelik yani aci bsy yaşamak istemiyorum korkuyorum cok, bi de bebek dombik