pihtilasmasi olan kasim annesi var mi

Bu zamana kadar Clexane 0.4 ve Coraspin 100 kullandım Son kontrolümde doktorum Coraspini artık bırakabileceğimizi söyledi ve kestik.Şuan için herşey normal görünüyor ve Doktorum normal doğum diyor.Bende öyle istiyorum inşallah..

Peki siz ne durumdasınız ?

Ben 36 oldumigne koraspin devam,erken doğum riskin var. Nidilat iciyorum, normal de olur sezeryan da diyo doktorum,yalniz epidural oluyor mu bilgin var mi, hayirlisiy
A bi dogsalar da. Sen nerdesin

Koraspini kacta biraktin

Bu hafta başında yani 38+2 de bıraktık.
Epidural konusunda bi bilgim yok.Benimde başından bu yana erken doğum riskim vardı.
Bursadayım ben inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Aaaaa
Bende bursadayimmmmm

Bede

Pihtilasmasi olan var mi arkadaslar varsa nasi dogurcaksiniz
Canim mhftt677 heterezigot 32 de asprini kestik, ama 0,4 cleanx ne zaman kesmek konusunda Dr larim değişik düşünüyor 1. 37 de birakacaksin diğeri son güne kadar kullanacak sin diyor. Epidural sezeryan olacak inşallah benim ki.

Benimde ayni senle heterozogot, iğne doğumdan bugün önceye kadar aspirin hala devam dedi,sezeryAni sen mi istedim doktor mu dedi,hasta isteyince yapuyolar mi sezeryan ya

Benimde ayni senle heterozogot, iğne doğumdan bugün önceye kadar aspirin hala devam dedi,sezeryAni sen mi istedim doktor mu dedi,hasta isteyince yapuyolar mi sezeryan ya
Ben istemedim her iki Dr da bebeği tehlikeye atamayiz kiymetli bebek bu diyor. Başindan beri sezeryan yoksa şükür olsun aksilik yok

Ben istemedim her iki Dr da bebeği tehlikeye atamayiz kiymetli bebek bu diyor. Başindan beri sezeryan yoksa şükür olsun aksilik yok

Of ya bende sezeryan istiyorum beimki normalci, bi de özel yani,,bu hafta kesin konusucam ama normal derse, başka bi muaynaneye filan gidip diycem sezeryan diye, çok canim Sikkin,

Of ya bende sezeryan istiyorum beimki normalci, bi de özel yani,,bu hafta kesin konusucam ama normal derse, başka bi muaynaneye filan gidip diycem sezeryan diye, çok canim Sikkin,
Canim benim kiler de özel. Benim sezeryan olsun diye isteğim olmadi doğrusu ama normal epidural olmasini isterdim sen neden sezeryan diyorsun

Kizlar

Sezeryan oldum şükür,

Sezeryan olan var mi başka ve sezeryandan sonra. İlaç antibiyotik vs verdiği. Doktorumuz, bi de iğneye devam mi,

Cevap verin Kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…