• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Pıhtılı ip gibi kanama

aelvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
6
1
1
21
Kızlar merhaba 2 gün önce ilişkiden sonra cok hafif kanamam oldu ertesi sabah da peçeteye sildiğim de kan görüyordum ama adet kanaması gibi değildi çok az bugün sabah bişey yoktu öğlene doğru lavaboya girdiğimde idrarımla beraber pıhtıli ip gibi kan düştü ama pede falan kan bulasmiyor kasik agrım karın agrım var düşen pıhtı da büyüktü baya regl değilim pcosum var neden kaynaklı olabilir lütfen dönüş sağlar mısınız

Kızlar merhaba 2 gün önce ilişkiden sonra cok hafif kanamam oldu ertesi sabah da peçeteye sildiğim de kan görüyordum ama adet kanaması gibi değildi çok az bugün sabah bişey yoktu öğlene doğru lavaboya girdiğimde idrarımla beraber pıhtıli ip gibi kan düştü ama pede falan kan bulasmiyor kasik agrım karın agrım var düşen pıhtı da büyüktü baya regl değilim pcosum var neden kaynaklı olabilir lütfen dönüş sağlar mısınız
yani regl öncesi ya da sonrası rahimindeki kalan kan da olabilir ya da düzenli bir cinsel ilişki hayatın varsa yerleşme kanaması da olabilir net bilmiyorum ama devamlılık gösterirse doktora gitmen en iyisi

Back
X