Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerGun olarak adet zamanı oluyor diye biliyorum daha doğrusu ben adet zamanı yaşadım ama çok çok az kahve açık pembe gibi kıl gibi bişeydi
Kırmızı olmuyor diye biliyorum
Hastaneye gittim muayene oldum herhangi bir problem yok dedi senede bir düzensizlik olabilir dedi gebelikle ilgili birşey söylemediKişiden kişiye değişiyor 10 gün öncesinde olanı da geciktikten sonra olanı da okudum bu forumda. benimki beklenen adetten 3 gün önce oldu peçeteye sildikçe gelen pembe akıntı şeklindeydi. Şu an ne durumdasınız ?
Pıhtılı ve 5gün adet olan sonrasında gebe çıkanı da okudum ben burdaHastaneye gittim muayene oldum herhangi bir problem yok dedi senede bir düzensizlik olabilir dedi gebelikle ilgili birşey söylemedi
Bende adet olduğumu düşünüyorum çünkü penbe veya kahverengş bir akıntıdan bahsediliyor bende normal adet kanaması görülüyor
Ay ciddi misin ümitlendirme beniPıhtılı ve 5gün adet olan sonrasında gebe çıkanı da okudum ben burda
Ay ciddi misin ümitlendirme beni
İnanmak istemiyorum![]()
Bilemem ben okuduğumu yazdım.konuyu bulabilirsem göndereyim hatta 2 gün önce okudum.Beta takip ediyordu perşembe 5.7 çıkmış pazrtesi 20 çıkmış takip edecektiPıhtılı yerleşme kanaması olmaz. Pembe akıntı şeklinde olur birkaç gün falan sürer. Ya adet oldunuz ya da bilmeden düşük yaptınız. Boşu boşuna ümitlenmenizi istemem, sonradan hayal kırıklığı yaşamayın.
Yok yok hayır ben sizi suçlamıyorum estağfurullah. Herşey mümkün tabiki , çok nadir de olsa başına gelen vardır. Ama genel olarak böyle olmuyor onu demek istedim:))Bilemem ben okuduğumu yazdım.konuyu bulabilirsem göndereyim hatta 2 gün önce okudum.Beta takip ediyordu perşembe 5.7 çıkmış pazrtesi 20 çıkmış takip edecekti
Evet haklısınız bende hemşireyim hiç böyle bir şey bilmiyordum.Ta ki burda okuyana kadar :)) mesela benim annem de 4 gebeliğin de hep yerleşme kanaması yaşamış.3 4 gün sürüyormuş ve kanlı kahve karışık renkteYok yok hayır ben sizi suçlamıyorum estağfurullah. Herşey mümkün tabiki , çok nadir de olsa başına gelen vardır. Ama genel olarak böyle olmuyor onu demek istedim:))
Burda iç çamaşırıyla hamile kalan da var gerçektenEvet haklısınız bende hemşireyim hiç böyle bir şey bilmiyordum.Ta ki burda okuyana kadar :)) mesela benim annem de 4 gebeliğin de hep yerleşme kanaması yaşamış.3 4 gün sürüyormuş ve kanlı kahve karışık renkte
Adet olduğumun farkındayım ben siz rahat olunPıhtılı yerleşme kanaması olmaz. Pembe akıntı şeklinde olur birkaç gün falan sürer. Ya adet oldunuz ya da bilmeden düşük yaptınız. Boşu boşuna ümitlenmenizi istemem, sonradan hayal kırıklığı yaşamayın.
Ay bugün niye herkes beni yanlış anlıyorAdet olduğumun farkındayım ben siz rahat olun![]()
Ay hayır canım benim sana birşey söylediğimden değil..Ay bugün niye herkes beni yanlış anlıyorkötü niyetle söylemedim ki, üstte beni ümitlendirmeyin yazmışsınız. Bende ümitlendikten sonra hayal kırıklığı oluştuğunu biliyorum, o yüzden yardımcı olmak istedim. İnşallah kavuşun bebeğinize bir an önce. Allah sağlıklı gebelik nasip etsin
![]()
Bugün baya bi yanlış anlaşılmanın içinde bulundumAy hayır canım benim sana birşey söylediğimden değil..
Ben kendim ümitlenmek istemediğim için yazdım kusura bakma
Anladim canım . Allah gönlüne göre versin inşallahHastaneye gittim muayene oldum herhangi bir problem yok dedi senede bir düzensizlik olabilir dedi gebelikle ilgili birşey söylemedi
Bende adet olduğumu düşünüyorum çünkü penbe veya kahverengş bir akıntıdan bahsediliyor bende normal adet kanaması görülüyor
İnşallahAnladim canım . Allah gönlüne göre versin inşallahbebiş istiyorsan çok düşünmemeye kendini çok dinlememeye çalışmanı öneririm hiç aklında yokken oluyormuş böyle şeyler tecrübeyle sabit
![]()