Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özellikle bu pijama takımı çok rahat ve şık diyip foto önerisi istiyorum ama Trendyolmilla ya hiç girip bakmadım aklıma gelmedi hatırlattığınız için teşekkürlerTrendyolmilla da baya çeşit var
Ben de iç çamaşırını suwenden alıyorum memnunum ama pijama takımları yıkadıkça çekiyor diyorlar bi emin olamadımben suwenden alıyorum valla. memnunum da. 3 senedir giydiğim pijamam dahi var sapasağlam hala![]()
o yüzden hep bir beden büyük alıyorumBen de iç çamaşırını suwenden alıyorum memnunum ama pijama takımları yıkadıkça çekiyor diyorlar bi emin olamadım![]()
Pekala mağazaya uğrayacağım bir kere dahao yüzden hep bir beden büyük alıyorum![]()
trendyolmilladan alıyorum ben memnunumKızlar şöyle rahat ve şık pamuklu veya penye pijama takımı önerisinde bulunabilir misiniz?
Süven çok iyi . Penti kalitesini sevmiyorum ama modelleri şık bir de koza diye bir marka denedim çok iyiydiKızlar şöyle rahat ve şık pamuklu veya penye pijama takımı önerisinde bulunabilir misiniz?
Model atma şansınız var mı?trendyolmilladan alıyorum ben memnunum
Koza ya da bakayım öyleyse teşekkür ederimSüven çok iyi . Penti kalitesini sevmiyorum ama modelleri şık bir de koza diye bir marka denedim çok iyiydi
Model atma şansınız var mı?
ben böyle rahat modeller sevdiğim için bunlardan tercih ettim
Ne kadar yüksek meselabütçe yüksekse bi öneride bulunabilirimm
Rahat görünüyorlar gerçekten ama ben bi tık daha şık olsun istiyorum. Yakmayacağını rahat edeceğimi bilsem saten alırdım öyle diyim ama rahatına aşırı düşkünümben böyle rahat modeller sevdiğim için bunlardan tercih ettim
maro diye bi marka tesadüfen gördüm kumaşı falan çok güzel kendime doğum günü hediyesi aldırmıştımNe kadar yüksek mesela1500-2000 civarına kadar çıkabilirim. Fazlasını vermek istemem açıkçası
Yaa benim de tam tersi boyum kısa bazı modellerde kestirsem boyu kısalacak diye tereddüt ediyorum. Maşaallah senden biraz bana versek çözülecek sorunumuzBen 180 olduğum için diktimonun dışında hm lcw victoria secret dagi alıyorum pijama çok severim ama sıkıntı boyları hep kısa