• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pijama takımı önerisi

Z3hra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
1.378
1.078
83
Kızlar şöyle rahat ve şık pamuklu veya penye pijama takımı önerisinde bulunabilir misiniz?

Süven çok iyi . Penti kalitesini sevmiyorum ama modelleri şık bir de koza diye bir marka denedim çok iyiydi
Koza ya da bakayım öyleyse teşekkür ederim 🌼 Suwen'e ön yargılıydım pijama konusunda ama bakacağım

bütçe yüksekse bi öneride bulunabilirimm

Ne kadar yüksek mesela 😅 1500-2000 civarına kadar çıkabilirim. Fazlasını vermek istemem açıkçası
maro diye bi marka tesadüfen gördüm kumaşı falan çok güzel kendime doğum günü hediyesi aldırmıştım🤣🤣

Ben 180 olduğum için diktim 🤣 onun dışında hm lcw victoria secret dagi alıyorum pijama çok severim ama sıkıntı boyları hep kısa

Ben 180 olduğum için diktim 🤣 onun dışında hm lcw victoria secret dagi alıyorum pijama çok severim ama sıkıntı boyları hep kısa
Yaa benim de tam tersi boyum kısa bazı modellerde kestirsem boyu kısalacak diye tereddüt ediyorum. Maşaallah senden biraz bana versek çözülecek sorunumuz 😅

Back
X