- 2 Aralık 2023
- 69
- 12
- 8
- 35
- Konu Sahibi mrvmstf2017
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcos musunuz adetin kaçıncı günü başladınız testeKızlar merhaba,
Ovülasyon testi neden pik görmeden silikleşir? Başına böyle bişey gelen var mı? Gerçekten çok moralim bozuldu![]()
Pcos değilim ama doğumdan beri adetlerim düzensiz. Biter bitmez başladım. Bugün döngümün 15.ci günü.Pcos musunuz adetin kaçıncı günü başladınız teste
Her test kıp kırmızı olmuyor ve bazı aylar nadirde olsa yumurtlama olmayada bılıyor hiç yumurtlama belirtisi yaşadinizmı resme bakınca en koyu 3 4 gibi birde sıvı almadınız değil mi bir iki saat tes uygulamadan önceKızlar merhaba,
Ovülasyon testi neden pik görmeden silikleşir? Başına böyle bişey gelen var mı? Gerçekten çok moralim bozuldu![]()
1-2 gündür ara sıra kasık ağrım vardı. Akşam da az bişey akıntım oldu. Evet en koyu onlar ama pik resimlerine bakınca kafam karisti iyice. Sıvı alımını 2 saat önceden kesiyorum canım ve testi hergun aynı saatlerde yapiyorm.Her test kıp kırmızı olmuyor ve bazı aylar nadirde olsa yumurtlama olmayada bıkıyor hiç yumurtlama belirtisi yaşamınızı resme bakınca en koyu 3 4 gibi birde sıvı almadınız değil mi bir iki saat tes uygulamadan önce
O zaman elinizdeki testiniz böyle sonuç veriyor demektir çok takmayın kafanıza nede olsa his etmişsiniz ovulasyonu bu çok iyi bir sey1-2 gündür ara sıra kasık ağrım vardı. Akşam da az bişey akıntım oldu. Evet en koyu onlar ama pik resimlerine bakınca kafam karisti iyice. Sıvı alımını 2 saat önceden kesiyorum canım ve testi hergun aynı saatlerde yapiyorm.
Bu sözlerin biraz rahatlattı beni canım teşekkür ederim. Kafama takmıyorum ama daha koyu görmeyi beklerken böyle çıkınca bi an çok şaşırdım. Peki dün ki koyuluk pikse bugün çatlama olmuş oluyor demi o zaman? Bu günü de değerlendirmek gerekir mi?O zaman elinizdeki testiniz böyle sonuç veriyor demektir çok takmayın kafanıza nede olsa his etmişsiniz ovulasyonu bu çok iyi bir sey
Zaten en son teste ikinci çizgi yok olmuş gibi önemli olan düzenli ilişki tüpte sağlıklı bir sperm iki ila 3 gün yaşayabiliyor siz bu bir kac günüde degerlendirinBu sözlerin biraz rahatlattı beni canım teşekkür ederim. Kafama takmıyorum ama daha koyu görmeyi beklerken böyle çıkınca bi an çok şaşırdım. Peki dün ki koyuluk pikse bugün çatlama olmuş oluyor demi o zaman? Bu günü de değerlendirmek gerekir mi?
Tamam çok teşekkür ederimZaten en son teste ikinci çizgi yok olmuş gibi önemli olan düzenli ilişki tüpte sağlıklı bir sperm iki ila 3 gün yaşayabiliyor siz bu bir kac günüde degerlendirin
Daha 15.gundesiniz akintinizida gormussunuz yumurta akintisi basladiktan sonra 1 2gun icinde pik goruyorum ben..Tamam çok teşekkür ederim![]()
Yumurta tam olgunlaşmadan çatlıyor olabilir gebelik boyutuna gelmeden çatlamış olabilirKızlar merhaba,
Kızlar merhaba,
Pcos Varmi sizdeKızlar merhaba,
İnşallah canım teşekkür ederim. Yumurtlama belirtilerim halen devam ediyor bakalm ne olacak. Bi daha ki ay dediğiniz markayı deneyim bide.Daha 15.gundesiniz akintinizida gormussunuz yumurta akintisi basladiktan sonra 1 2gun icinde pik goruyorum ben..
ilk ayimda hic pik goremedim yani o ay yumurtlamadigim zaman denk geldi .32 gun boyunca senin testlerin gibiydi malesef ama sen devam et sonraki ay 17.gun pik gormustum akintini takip et
strip testlerin kirmiziligi net degil ben bunlara guvenemiyorum laboquick oneririm.. lh hormonu dalgalanan bir hormon ve hep silik cikar .. onemli olan t cizgisi ile c cizgisi ayni kirmiziligı(pozitif) t cizgisi c cizgisinden dahada kipkirmizi ise (pik) umarim mucizeler bizimle olur. .
Okuduklarimdan bende aynı şeyi düşündüm canım ama halen ara sıra kasık ağrım devam ediyor. Ve bugün akıntım biraz daha yoğun. Bakalm ne olacak merakla bekliyorum. Cevabın için teşekkür ederimYumurta tam olgunlaşmadan çatlıyor olabilir gebelik boyutuna gelmeden çatlamış olabilir
Canım moralini bozma ben konu açmıştım girip bi bak ilk ay bende de aynisi oldu ve geç yumurtlama olduğu için heralde pik göremeyeceğim sandim testim aynı senin gibi pik göremeden siliklesti ve ben çok üzüldüm konu açmıştım bi bakıp okuyabilirsin. Sonra sabırla bekledim denemeye devam edeyim dedim ilk ay olduğu için hem öğrenmiş olurum dedim. Denemeye devam ettim ve 25.gün pik gördüm yani geç yumurtlama oldu devam et derim teste bırakma aynısını yaşadım. (hamilelik oluşmadı ama yine de piki gördüm Eğer testi yapmasam siliklesti diye bende 15.günde filan bıraksam belki de yumurtladigim görmeyip ben yumurtlama yaşamadım diyecektim )
Muhakkak devam et derim kimisi erken kimisi geç yumurtlayabilir bunun bi süreci yok hatta her ay aynı olmaz her ay farklıdır ben geçen ay 25.günde gördüm bu ay 8.günde mesela bu ay da erken yumurtlama oldu kişiden kişiye ve aydan aya değişiyor.
Bırakmadim canım devam ediyorm bakalm. Birazdan senin açtığın konuyu da okuyacam mutlaka. Doğumdan beri adetlerim düzensiz. Bi umut ondan dolayı belki geç yumurtlama olur diyorum. Bakalm herşeyin hayırlısıCanım moralini bozma ben konu açmıştım girip bi bak ilk ay bende de aynisi oldu ve geç yumurtlama olduğu için heralde pik göremeyeceğim sandim testim aynı senin gibi pik göremeden siliklesti ve ben çok üzüldüm konu açmıştım bi bakıp okuyabilirsin. Sonra sabırla bekledim denemeye devam edeyim dedim ilk ay olduğu için hem öğrenmiş olurum dedim. Denemeye devam ettim ve 25.gün pik gördüm yani geç yumurtlama oldu devam et derim teste bırakma aynısını yaşadım. (hamilelik oluşmadı ama yine de piki gördüm Eğer testi yapmasam siliklesti diye bende 15.günde filan bıraksam belki de yumurtladigim görmeyip ben yumurtlama yaşamadım diyecektim )
Muhakkak devam et derim kimisi erken kimisi geç yumurtlayabilir bunun bi süreci yok hatta her ay aynı olmaz her ay farklıdır ben geçen ay 25.günde gördüm bu ay 8.günde mesela bu ay da erken yumurtlama oldu kişiden kişiye ve aydan aya değişiyor.
Bi daha ki ay ondan kullanacam cnmTestten teste farkeder mi bilmiyorum ama laboquick marka testi tavsiye ederim ben memnunum trendyoldan alıyorum