Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım tam pikKızlar pik mi zoi max kullanıyorum yumurta büyütmek için
Pcos var bende çok zor görüyorum piki umarım bu ay olurEvet canım tam pik
Pcos var bende çok zor görüyorum piki umarım bu ay olur
Kasıklarımda doluluk hissi var bir 2 gün önce ip gibi uzayan akıntım vardı şeffaf dün de kremsi bir akıntı kaygan bugün de de kasıklarım da doluluk hissi varTam pik canım ağrın var mı değerlendirmeyi de unutma 3 gün üst üste
Belirtilerin güzel canım inşallah tutar bakalımKasıklarımda doluluk hissi var bir 2 gün önce ip gibi uzayan akıntım vardı şeffaf dün de kremsi bir akıntı kaygan bugün de de kasıklarım da doluluk hissi var
Merhabalar, son durum nedir ?Pcos var bende çok zor görüyorum piki umarım bu ay olur
Malesef adet oldumMerhabalar, son durum nedir ?![]()
Merhaba zoi maxın faydasını gördünüzmü acabaKızlar pik mi zoi max kullanıyorum yumurta büyütmek için
5 aydır kullanıyorum ama hala hamile kalamadım sperm de düşügüz artık hayırlısı daha kullanmıyorum bıraktımMerhaba zoi maxın faydasını gördünüzmü acaba
İnşallah zamanında hayırlısı kolayı ile Allah'ım nasip etsin5 aydır kullanıyorum ama hala hamile kalamadım sperm de düşügüz artık hayırlısı daha kullanmıyorum bıraktım