- 19 Ağustos 2024
- 334
- 125
- 23
- 26
- Konu Sahibi lalebuketi
-
Aynı koyulukta değil, bence yarın tekrarlayınKızlar pik mi ?
Hayır pik olmamış dahaKızlar pik mi ?
Valla bana geceye kadar koyulaşır gibi geldi ya öğleden beri yapıyorum git gide koyulaştı yarın yaparsam kaçırır mıyım pik iAynı koyulukta değil, bence yarın tekrarlayın
Hadi hayırlısıHayır pik olmamış daha
O zaman degerlendirmeye başlayın en azından garanti olsunValla bana geceye kadar koyulaşır gibi geldi ya öğleden beri yapıyorum git gide koyulaştı yarın yaparsam kaçırır mıyım pik i
Testi ne zaman yaptınız saat kaçta. İsterseniz 8 saat sonra tekrar yapın emin olun kaçırmamak adına. Ama suan malesef pik değil canımValla bana geceye kadar koyulaşır gibi geldi ya öğleden beri yapıyorum git gide koyulaştı yarın yaparsam kaçırır mıyım pik i
11:30 da yaptım daha siliktiTesti ne zaman yaptınız saat kaçta. İsterseniz 8 saat sonra tekrar yapın emin olun kaçırmamak adına. Ama suan malesef pik değil canım
Aynen canım geçen ay yumurtlama olmadı sanırım bende çok az adet gördüm hatta lekelenme oldu sadece. Bu ay temkinli gidiyorum geçen ay bakmamıştım testeO zaman degerlendirmeye başlayın en azından garanti olsun
16:30 da yaptıysanız yarın 11:30 da pik olursa gözükür kaçırmazsınız merak etmeyin11:30 da yaptım daha silikti
16:30 da yaptım bu şekilde çıktı bi de 8 gibi yapıp bi daha yapmam artık bolca yapıyorum
Peki şimdi dün değerlendirdik bugün pik gibi geldiği için bugün de değerlendirelim demiştik. Yarın mı değerlendirelim ya bilemedim16:30 da yaptıysanız yarın 11:30 da pik olursa gözükür kaçırmazsınız merak etmeyin
Valla degerlendirmaye başla gitsin. Zaten sperm birkaç gün kalıyor vücutta, en azından ihtimali arttırırsınız.Aynen canım geçen ay yumurtlama olmadı sanırım bende çok az adet gördüm hatta lekelenme oldu sadece. Bu ay temkinli gidiyorum geçen ay bakmamıştım teste
Yani en önemli günler pik öncesi pik günü ve sonrası. Daha öncekilerde de ihtimal var tabi ama en yüksek günler bunlarPeki şimdi dün değerlendirdik bugün pik gibi geldiği için bugün de değerlendirelim demiştik. Yarın mı değerlendirelim ya bilemedim
Ortaya karışık bişeyler yapalım artıkYani en önemli günler pik öncesi pik günü ve sonrası. Daha öncekilerde de ihtimal var tabi ama en yüksek günler bunlar
Öyle canımValla degerlendirmaye başla gitsin. Zaten sperm birkaç gün kalıyor vücutta, en azından ihtimali arttırırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?