Pik miyim?

Mom to bee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
6
2
1
31
Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben forumda çok okudum ama emin olamadım yine ben de sormak istiyorum. İki gün önce ve bugün sabah ve akşam olmak üzere üç testim var. Bugün adet başlangıcından sonraki 13.günüm. Takşp etttiğim takvim ise yumurtlama gününü 15. gün gösteriyor yani 30.06.2025. Ama sizce bugün (28.06.2025) mü pik acaba?

Eklentiler

• IMG_0338.webp
    IMG_0338.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba sevgili arkadaşlar. Ben forumda çok okudum ama emin olamadım yine ben de sormak istiyorum. İki gün önce ve bugün sabah ve akşam olmak üzere üç testim var. Bugün adet başlangıcından sonraki 13.günüm. Takşp etttiğim takvim ise yumurtlama gününü 15. gün gösteriyor yani 30.06.2025. Ama sizce bugün (28.06.2025) mü pik acaba?
Evet sondaki pik olmuş takip ettiğiniz takvime göre değil ovülasyon testlerine göre hareket edin

Bu gece de çatlayabilir yarın da hatta çatlama problemi olanlar çatlamıyor filan umarım hemen silikleşir bebişte tutunur

Evet pik

Arkadaşlar merhaba. İlk fotoğrafta pik görünen testi dün yapmıştım. Bugün sabah tekrar yaptım bu sefer T çizgisi C’den koyu oldu. Yoksa bugün tam pik mi yani bugün mü çatlayacak, nasıl sizce?

Eklentiler

• IMG_0340.webp
    IMG_0340.webp
    30 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar merhaba. İlk fotoğrafta pik görünen testi dün yapmıştım. Bugün sabah tekrar yaptım bu sefer T çizgisi C’den koyu oldu. Yoksa bugün tam pik mi yani bugün mü çatlayacak, nasıl sizce?
Arkadaşlar bir yorumu olan var mı? Dün pik diye değerlendirdik, bu sonuca göre acaba yarın mı tekrar değerlendirmeli yoksa bugün mü?

Back
X