- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah uyanınca yapıyorum akşam da yapmami önerir misiniz piki görmek için yoksa yarın sabahı mi bekleyimpik değil maalesef T çizgisi C çizgisinden daha koyu yada aynı koyulukta olması gerekiyor. Test kullanımından 2 saat önce sıvı alımını bırakarak teste devam edebilirsiniz.
Sabah ilk idrarla yapıyorsanız doğru sonuç alamazsınız. İlk idrar olmayacakSabah uyanınca yapıyorum akşam da yapmami önerir misiniz piki görmek için yoksa yarın sabahı mi bekleyim
Hmm anladım tamam inşallah kacirmamisimdir belki de siliklesmeye başladığını gördüm neyse dikkat edicemSabah ilk idrarla yapıyorsanız doğru sonuç alamazsınız. İlk idrar olmayacak
Ben sanmıyorum kaçırdığınızı yarın pik olur gibi geldi banaHmm anladım tamam inşallah kacirmamisimdir belki de siliklesmeye başladığını gördüm neyse dikkat edicem
Evet bence çatlamak üzere ben bol bol havuç yemiştim benim yumurtalarım zor çatlıyor çünkü.Kizlar bu da akşam yaptığım bu pik mi acaba
Şuan pik olmuşKizlar bu da akşam yaptığım bu pik mi acaba
Tamam inşallah hayırlısı olurŞuan pik olmuş
Şimdi ilk defa yaptım ovulasyon sabah tekrar test yapicam catlamadiysa ona göre havuç yicemEvet bence çatlamak üzere ben bol bol havuç yemiştim benim yumurtalarım zor çatlıyor çünkü.