Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım adetim biter bitmez de başliyorum testi yapmayaAdet olana kadar ovulasyonla takip ediyor musun?
Sanki koyulasmaya başlamış![]()
sıvı alımına dikkat ediyor musunuz? Birde bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor ancak bu durumu üstüste bir kaç ay bu şekilde yaşadıysanız doktora gitmenizi tavsiye ederimKızlar iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum pik olmuyor nedeni ne olabilir hormonlarım düzgün sıkıntı yok vajinal ultrasonda da bakıldı ama yumurtlama da pik olmuyor. Ne zaman doktora gitmeliyim bunun için
21 ocakta olmuş sanki ?Kızlar iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum pik olmuyor nedeni ne olabilir hormonlarım düzgün sıkıntı yok vajinal ultrasonda da bakıldı ama yumurtlama da pik olmuyor. Ne zaman doktora gitmeliyim bunun için
Bende öyle düşünüyorum canım ama daha koyu olması gerekmiş21 ocakta olmuş sanki ?
bende 2 aydır ovülasyon yapıyorumBende öyle düşünüyorum canım ama daha koyu olması gerekmiş
Acikcasi 20 ocaktan sonra ki yumurtlama gibi,bugunu degerlendir canim sartlar uygunsaEvet canım adetim biter bitmez de başliyorum testi yapmaya
Canım iki saat sıvı almadan saat 3 denedim tekrar böyleAcikcasi 20 ocaktan sonra ki yumurtlama gibi,bugunu degerlendir canim sartlar uygunsa
Ayyy pik,direkt degerlendir yarinda kesin pik olur onu da degerlendir. Pazar günü de catlama olur onu da degerlendir sonra akışına birakCanım iki saat sıvı almadan saat 3 denedim tekrar böyle
PİK olmuş işte kuzum koşşş değerlendir çabukCanım iki saat sıvı almadan saat 3 denedim tekrar böyle
Hadi inşallah canımAyyy pik,direkt degerlendir yarinda kesin pik olur onu da degerlendir. Pazar günü de catlama olur onu da degerlendir sonra akışına birak![]()
Eşim işten gelsinde canım hemennPİK olmuş işte kuzum koşşş değerlendir çabuk![]()