Gebeliğe Hazırlık Pik olmuyor neden 🤦

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
23
31
Kızlar iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum pik olmuyor nedeni ne olabilir hormonlarım düzgün sıkıntı yok vajinal ultrasonda da bakıldı ama yumurtlama da pik olmuyor. Ne zaman doktora gitmeliyim bunun için

Eklentiler

• IMG20220121124117.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 63
Adet olana kadar ovulasyonla takip ediyor musun?
Sanki koyulasmaya başlamış

adetiniz biter bitmez hiç bir günü atlamadan başlıyor kanamayı görene dek yumurtlama görmüyorsanız bir kaç ay üst üste (tabi ki testi de doğru şekilde yapmak önemli) doktora görünmenizde fayda var diye düşünüyorum.

Kızlar iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum pik olmuyor nedeni ne olabilir hormonlarım düzgün sıkıntı yok vajinal ultrasonda da bakıldı ama yumurtlama da pik olmuyor. Ne zaman doktora gitmeliyim bunun için
sıvı alımına dikkat ediyor musunuz? Birde bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor ancak bu durumu üstüste bir kaç ay bu şekilde yaşadıysanız doktora gitmenizi tavsiye ederim

21 ocakta olmuş sanki ?

Bende öyle düşünüyorum canım ama daha koyu olması gerekmiş
bende 2 aydır ovülasyon yapıyorum
T çizgisi çok koyu çıkmıyor , yani C çizgisi kadar olmuyor
ben en koyu ne zamansa tamam diyorum değerlendiriyorum
bence yine de değerlendirin

Benim de hamile kaldığım ay t çizgisi c cizgisi kadar koyu değildi. Gene de değerlendirdim. Siz de değerlendirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…