- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 18
- 46
- Konu Sahibi GamzeAlisan
-
Merak ettiğim, eğer tutmadıysa bat zamanında mı regl oluyorum?13.gününden itibaren test yapılıyor en net 17.gun belli oluyor
Evet canım normal adetin geliyor zamanında . Ama adete yakın döllenme olursa o ay adet olup 10 gün sonra öğrenen de varMerak ettiğim, eğer tutmadıysa bat zamanında mı regl oluyorum?
Bekleyip göreceğiz o zaman teşekkürler. Beklemek de ne zorEvet canım normal adetin geliyor zamanında . Ama adete yakın döllenme olursa o ay adet olup 10 gün sonra öğrenen de var
Canim net anlamak icin regli gununu bekle yoksa cizgi silikmi warmi yokmu ugrascan birsuruSelammmm :)
Pik sonrası gebelik ne zaman belli olur? Benim reglime 9 gün kala pik oldu ve değerlendirdik. Bat a 5 gün var. Heyecanlı bekleyiş sürüyor
Aynen canım haklısın. Bat geçsin diye beklicem tabi regl olmazsamCanim net anlamak icin regli gununu bekle yoksa cizgi silikmi warmi yokmu ugrascan birsuru
Insallah olmazsin rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsinAynen canım haklısın. Bat geçsin diye beklicem tabi regl olmazsam
Amin canım inşallahhhhInsallah olmazsin rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Kasıklarımda ağrı başladı. Regl mi olcam acaba? Hayır yaaaaaaaInsallah olmazsin rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Kasıklarımdaki ağrı psikolojik o zamanRegle 9 gün kala pik olduysa regl günün değişir, pik yaptıktan 14-15 gün sonra asıl regl günün. Gününe 2-3 gün kala çok silik çıkabilir, 4 gün kala da erken gebelikte çıkar varsa
Canim senin dort gun wardi demi, bekle genede regliyle bebek belirtisi benziyo az daha sabret gelmez insallah kirmizilarKasıklarımda ağrı başladı. Regl mi olcam acaba? Hayır yaaaaaaa
Evet canım 4 gün var. Bazen 1-2 gün geç olabiliyor. Bakalım inşallah dediğin gibi olur. Zaman geçmiyor böyle beklerkenCanim senin dort gun wardi demi, bekle genede regliyle bebek belirtisi benziyo az daha sabret gelmez insallah kirmizilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?