Acaba cevap bulabildinizmiKızlar kimse yokmuu
MalesefAcaba cevap bulabildinizmi
Evet ben kullandığım ay hamile kaldımKızlar benim pko hastalığım yok doktor gebelik istediğim için yumurta kalitesine yardımcı olsun die verdi bende şaşırdım araştırdığımda pko için kullanıyor benim gb olup faydasını gören varmı
Internetten arastirdigimda sivilce içinde veriliyormuş bilginiz varmivitamin sonucta. yumurta kalitesini arttırıyor. ben kullanırken hamile kaldım ama bende pcos var
o konuda hiçbir bilgim yok. benim doktorum yumurtlamayı desteklemesi için vermişti.Internetten arastirdigimda sivilce içinde veriliyormuş bilginiz varmi
Bende yumurta kalitesi icin eczacımin tavsiyesiyle aldım araştırıp okuyunca terettut ettim ama gunde iki alıyorum şuan kutuda 3 diyor korkumdan alamadım ama çok sivilcelenme oldu donemselmi psikolojikmi bilemedim. Sizde piko varmio konuda hiçbir bilgim yok. benim doktorum yumurtlamayı desteklemesi için vermişti.
Bende yumurta kalitesi icin eczacımin tavsiyesiyle aldım araştırıp okuyunca terettut ettim ama gunde iki alıyorum şuan kutuda 3 diyor korkumdan alamadım ama çok sivilcelenme oldu donemselmi psikolojikmi bilemedim. Sizde piko varmi şimdi tekrar baktım varmis bende yumurtlama az oluyor bazen olmuyor yine de faydası olurmu acaba
evet var. ben günde 1 alıyordum. 8 ay kullandım, somrasında hamile kaldığım için farklı vitamine gecildi. bende sivilce vs de yapmadıBende yumurta kalitesi icin eczacımin tavsiyesiyle aldım araştırıp okuyunca terettut ettim ama gunde iki alıyorum şuan kutuda 3 diyor korkumdan alamadım ama çok sivilcelenme oldu donemselmi psikolojikmi bilemedim. Sizde piko varmi
Teşekkür ederim cevabınız için ben nasıl yapayım bilemedim alınması gereken folik asit miktarını 3 tablet alınca karşılıyor şimdilik iki devam edip bırakıcam muhakkak faydası olur diye umut ediyorumevet var. ben günde 1 alıyordum. 8 ay kullandım, somrasında hamile kaldığım için farklı vitamine gecildi. bende sivilce vs de yapmadı
ama bence eczacıdan ziyade bir kadın doğumcuyla görüsüp alın. içiniz en azından daha rahat ederek kullanırsınızTeşekkür ederim cevabınız için ben nasıl yapayım bilemedim alınması gereken folik asit miktarını 3 tablet alınca karşılıyor şimdilik iki devam edip bırakıcam muhakkak faydası olur diye umut ediyorum
Drum yumurtamin kalitesiz olduğunu söylüyor kendisine almam gereken takviye soruyorum gerek yok diyor. İyi de nasıl kalitesi artacak diye araştırmaya koyuldum. Dogrumu yapıyorum bilemiyorum.ama bence eczacıdan ziyade bir kadın doğumcuyla görüsüp alın. içiniz en azından daha rahat ederek kullanırsınız
Allah Allah… benim pcos ileri seviyeydi. ilk kontrolümde verdi doktorum bu takviyeyi. ve akdeniz diyeti ve bol hareket önerdi.Drum yumurtamin kalitesiz olduğunu söylüyor kendisine almam gereken takviye soruyorum gerek yok diyor. İyi de nasıl kalitesi artacak diye araştırmaya koyuldum. Dogrumu yapıyorum bilemiyorum.
Geçen sene omepa vermişti antioksidan o kadar sonra hamile kaldim ama kalbi durdu daha sonra yumurtan kalitesiz dedi zaten amh çok düşük nadir yumurtlama var şimdide kendi haline bıraktı folik asit için bile istersen al dediAllah Allah… benim pcos ileri seviyeydi. ilk kontrolümde verdi doktorum bu takviyeyi. ve akdeniz diyeti ve bol hareket önerdi.
yani yumurta kalitesiz ise bu konuda bir seyler önermesi gerekirdi doktorun
bence doktorunuzu değiştirin. yumurta rezervi azsa zaten sansınız her ay azlıyor demektir. sağlıklı yumurta elde etmeye calisması gerekirdiGeçen sene omepa vermişti antioksidan o kadar sonra hamile kaldim ama kalbi durdu daha sonra yumurtan kalitesiz dedi zaten amh çok düşük nadir yumurtlama var şimdide kendi haline bıraktı folik asit için bile istersen al dedi
Haklısınız bu ay nu şekilde denicem umarım gerek kalmadan olur. Yoksa farklı bir dr unda fikrini alacam çok teşekkür ederimbence doktorunuzu değiştirin. yumurta rezervi azsa zaten sansınız her ay azlıyor demektir. sağlıklı yumurta elde etmeye calisması gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?