Pikden buyana 8 gün oldu ama?

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.308
En iyi cevaplar
1
6.304
148
Herkese hayırlı akşamlar ben pik göreli 8 gün oluyor ama ovülasyon testimde hala hafifte olsa kırmızılık var sebebi nedir acaba çatlamayı gördükten sonra baya silikleşmişti daha sonraki günlerde öyle bundan bir önceki ve bu testim koyu çıkıyor testler mi bozuk acaba

Eklentiler

• Screenshot_20220713_174912_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20220713_174912_com.android.gallery3d.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 60
Herkese hayırlı akşamlar ben pik göreli 8 gün oluyor ama ovülasyon testimde hala hafifte olsa kırmızılık var sebebi nedir acaba çatlamayı gördükten sonra baya silikleşmişti daha sonraki günlerde öyle bundan bir önceki ve bu testim koyu çıkıyor testler mi bozuk acaba
Tekrar yumurtlama gerçekleşebilir ya da gebelik olabilir 😌

Tekrar yumurtlama gerçekleşebilir ya da gebelik olabilir 😌
Ayy ağzın bal yesin balll inşallah hamileliktirr🤗💕💕 9 günüm kaldı reglime tabi bu hesabım 33 güne göre 28e göre 4 gün var 🤭

Ayy ağzın bal yesin balll inşallah hamileliktirr🤗💕💕 9 günüm kaldı reglime tabi bu hesabım 33 güne göre 28e göre 4 gün var 🤭
Şu an testiniz pik değil eğer ki pik görürseniz kadet test ile bir bakın, sıvı alımını kestimiz mi yaparken 🥰

Şu an testiniz pik değil eğer ki pik görürseniz kadet test ile bir bakın, sıvı alımını kestimiz mi yaparken 🥰
Yumurta takibi yaptığımdan beri 2 saat öncesinden sıvı kesiyorum ve ilk idrarla yapmıyorum baya özenle yapmaya çalıştım bu da aynı şekilde ama saat 5nde yaptım 2 saat önce kesmiştim sıvıyı

Yumurta takibi yaptığımdan beri 2 saat öncesinden sıvı kesiyorum ve ilk idrarla yapmıyorum baya özenle yapmaya çalıştım bu da aynı şekilde ama saat 5nde yaptım 2 saat önce kesmiştim sıvıyı
Siz 3-4 gün kala reglinize tekrarlayın daha net sonuç alırsınız 🥰

Siz 3-4 gün kala reglinize tekrarlayın daha net sonuç alırsınız 🥰
Çok teşekkür ederim :) birde göğüslerim şişti uçları belirgin ama dedikleri gibi uçlarına dokunamıyorum asla diye birşey yaşamıyorum birde küçük abdestimi yaparken rahimde ağrı oluyor enfeksiyonum vs de yok yanma da yok ama yumurtaladığımdan beri beyaz akıntım devamlı oluyor ha çok ha az ama oluyor

Çok teşekkür ederim :) birde göğüslerim şişti uçları belirgin ama dedikleri gibi uçlarına dokunamıyorum asla diye birşey yaşamıyorum birde küçük abdestimi yaparken rahimde ağrı oluyor enfeksiyonum vs de yok yanma da yok ama yumurtaladığımdan beri beyaz akıntım devamlı oluyor ha çok ha az ama oluyor
İnanın psikolojik bunların hepsi öğrendiğiniz bir gün diyeceksiniz ki hep aynı şeylermiş ama öyle değilmiş diyeceksiniz, umarım Rabbim gönlünüzdekini nasip eder ama düşünmeyin o güne kadar ferah rahat bırakın kendinizi ♥️

İnanın psikolojik bunların hepsi öğrendiğiniz bir gün diyeceksiniz ki hep aynı şeylermiş ama öyle değilmiş diyeceksiniz, umarım Rabbim gönlünüzdekini nasip eder ama düşünmeyin o güne kadar ferah rahat bırakın kendinizi ♥️
Bu testi yapana kadar inanın saldım düşünmüyorum bile testi görünce dur deneyim dedim sıvıyı da kestim hemen koyu görünce şaşırdım 😊

Arkadaşlar selam ben en son 25 haziranda adet oldum, 4 temmuzda doktora kontrole gittiğimde yumurtlama yok şuan için dedi ama o gün ovülasyon testinde pik oldu değerlendirdik biz o günleri sonra 8 temmuzda kanamam oldu doktora mesaj yazıp sordum adettir dedi. normalde adetim 1 hafta sürer bu sefer 3 gün sürdü. ama kanama da oldu bu 3 gün içinde sadece leke gibi falan değildi. Şimdi kafam çok karışık erken başlaması erken kesilmesi falan. Hep regl düzensizliği yaşarım pcoya yakın bir tabloymuşum doktor öyle demişti, normalde regl sürelerim 30 günü aşar bu sefer 2 hafta olmadan kanamam başladı kafam çok karışık. Pcolu olup böyle kanama yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda ya da çevrenizde bildiğiniz??

Back
X