• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pike takimi icin oneri

mnskc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
630
406
158
İstanbul
arkadaslar pike takimi alacagim ama marka onerir misin cok guzel modeller var ama oyle bi iki yikamada rengi bozulsun istemiyorum kullandiginiz ve memnun kaldiginiz markalari soyleyebilir misiniz simdiden tesekkurler:))

arkadaslar pike takimi alacagim ama marka onerir misin cok guzel modeller var ama oyle bi iki yikamada rengi bozulsun istemiyorum kullandiginiz ve memnun kaldiginiz markalari soyleyebilir misiniz simdiden tesekkurler:))

canım ben taç kullanıyorum. 4 yıldır renginde hiç bi değişme olmadı. şimdi de soleyde indirim vardı.aldım. şu kapitoneli pikeden. çok beğendim. ama 1 kere yıkadım daha. mutlaka tanınmış marka al.

canım ben taç kullanıyorum. 4 yıldır renginde hiç bi değişme olmadı. şimdi de soleyde indirim vardı.aldım. şu kapitoneli pikeden. çok beğendim. ama 1 kere yıkadım daha. mutlaka tanınmış marka al.

tesekkurler canim aklimda english home tac ve sarev vardi zaten english home digerlerine gore pahali ama karar verememistim tekrar tesekkurler yorumun icin:)

bu ikisi buldan isi bunlari begendim
$9.webp$2813421835305000186ad2642.webp
ve bu da english home bunu da begendim 3u arasinda kararsiz kaldim
$6400a869-d7ff-4bf8-8c68-7b0de71342f2.webp
fikirlerinizi bekliyorum

english home wedding setlerine bakabilirsin, günlük takımlara göre çok daha kaliteli

weddingler daha sik duruyo soyle bi dokununca kalin geldi kumasi yaz gunu istanbulda kullanamam diye almadim ama aklimda kalmadi degil digerlerine gore sik duruyo resimde gosterdigim kenari dantelli olanda karar kildim ben de:16::16:

Süslü püslü bir şey mi istiyorsun bilemiyorum ama ranforce almanı öneririm. Ben cotton box aldım fixe serisinden. Çok memnunum. Renkler çok canlı. Bİrkaç kez yıkadım hiçbir şey olmadı

bende taçtan aldım gerçekten çok güzeller ve çarşafı lastikli onlar daha kullanışı geliyorlar bana .

Back
X