Piknik(Ben mi abartıyorum? )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğretmenim.Dogu görevimi yapmadım es durumundan dolayı. En az 3 sene oralarda kalirim
Öğretmensiniz memursunuz ve bosanmiyosunuz.. dogu görevini yaparsiniz bence bu adamla yasamaktan iyi. Ayrica dogu görevi bizde yaptik gayet sicak insanlar yemekler kültürler.. ayrilmak istemezsiniz gidince.
Ben de maddi özgürlügümü saglamayi bekliyorum falan diceksiniz sandım 🙄 hicbir engel yok su an...

Benim kastım da o zaten yaşamın daha zor olduğu, küçük yerler.Ben hem alistigim, doğduğum yerden hem ailemin yanından ayrılmak istemiyorum dedim
Madem öyle. Kocanıza huzur verin. Niye boşuna adamın üstüne gidiyorsunuz?
Açık evlilik yaşayın en azından, herkes huzurlu olsun.

Bu açıklamadan "Onu da gectim en az 3 yillik evliymişsiniz. Doğu göreviniz coktan yapildi sayılmıştır. Maral okumayın." Bu yorumu nasıl yaptınız acaba :D
Tekrar ediyorum yeterince bilgi sahibi olmadığınız konular hakkında uydurma yorum yapmayın. Bu arada onun adı doğu hizmeti de değil zorunlu hizmet. Doğuya gitmeden de yapilabilir.
Üye diyor ki doguya sepetlerler. Ben de diyorum ki dogu göreviniz yapilmistir. Sonradan da neden böyle dedigimi, doguya gitmesine neden gerek olmadigi uzun uzun acikliyorum. Ben size direk yönetmeligi yazdim siz hala bir yerlerden bir hata bulup elestirme derdindesiniz.

Üue doğuya gitmek istemiyorum diyor. Doğuya gitme sarti o 3 yilla birlikte coktan maziye karismistir. Kaldi ki zaten üyenin öğretmenlige atandigi yillarda batinin doğusuna da tercih yapilabiliyordu. Sadece doğu tercihi yapmak yeni gelen bir olay. İstanbul'a 20 km uzakliktaki bir köy yollari zor diye 4.hizmet bölgesi sayilabiliyor ki zaten İstanbul da böyle bölge coktur
Doğuya gitme şartı hiçbir zaman yok ki. Her zaman zorunlu hizmete gitme zorunluluğumuz var zaten. Ben mesela hiç doğu ili sayılan bir ilde çalışmadım ama zorunlu hizmetimi yapıyor görünüyorum çünkü çalıştığım okul zorunlu hizmet bölgesinde. 3 yıl doğuda çalışma zorunluluğu diye bir şey yine yok diye biliyorum ama bu konuda emin konuşamam. İlk atama zamanı hangi okullar açılırsa orada puanınıza göre sözleşmeli başlıyorsunuz. Çoğunluk doğu illerinin açılması doğuda çalışma zorunluluğu geldi demek değildir sonuçta. Sözleşmeli Karadeniz sahilinde başlayan arkadaşlarım da var mesela. Benim takıldığım nokta sizin 3 yıldan sonra zorunlu hizmeti yapmış sayılıyorsunuz demenizdi. Peşinden de iddianızı çok destekleyici bilgi gelmedi. Yanlış anladığım bir yer varsa düzeltirsiniz tekrar.

Doğuya gitme şartı hiçbir zaman yok ki. Her zaman zorunlu hizmete gitme zorunluluğumuz var zaten. Ben mesela hiç doğu ili sayılan bir ilde çalışmadım ama zorunlu hizmetimi yapıyor görünüyorum çünkü çalıştığım okul zorunlu hizmet bölgesinde. 3 yıl doğuda çalışma zorunluluğu diye bir şey yine yok diye biliyorum ama bu konuda emin konuşamam. İlk atama zamanı hangi okullar açılırsa orada puanınıza göre sözleşmeli başlıyorsunuz. Çoğunluk doğu illerinin açılması doğuda çalışma zorunluluğu geldi demek değildir sonuçta. Sözleşmeli Karadeniz sahilinde başlayan arkadaşlarım da var mesela. Benim takıldığım nokta sizin 3 yıldan sonra zorunlu hizmeti yapmış sayılıyorsunuz demenizdi. Peşinden de iddianızı çok destekleyici bilgi gelmedi. Yanlış anladığım bir yer varsa düzeltirsiniz tekrar.
Yeni tercih yapanlara sadece doğu illeri açılıyor. Artik sistem değişti ya. Onu uzun uzun yazmak istemediğim icin yaziverdim pesinden de acikladim 1.hizmet bölgesi samsunken 3.hizmet bölgesi ağrıdır. Samsunun bir köyü 6.hizmet bölgsi olabilirken Ağrı'nın merkezi 4.hizmet bölgesi olabilir.

Üye diyor ki doguya sepetlerler. Ben de diyorum ki dogu göreviniz yapilmistir. Sonradan da neden böyle dedigimi, doguya gitmesine neden gerek olmadigi uzun uzun acikliyorum. Ben size direk yönetmeligi yazdim siz hala bir yerlerden bir hata bulup elestirme derdindesiniz.
Söylediğinizin yanlış olduğunu söylediğimiz için çevir kazı yanmasın yapıyorsunuz. Doğu göreviniz yapıldı sayılmıştır gibi saçma bir ifade olamaz. Yönetmeliği iyi bildiğim için uyardım zaten sizi. Siz de bu sayede okumuş oldunuz. Bir daha böyle saçma yorumlar yapmazsınız işte ne güzel.

abi bir insana akil verirsin, almazsa da ne halin varsa gor der gidersin. bu nedir ya kac sayfadir kadina genis mezhepli bile denmis.

ayrica bu ulkede ogretmen olan herkesin minik birer kardelen ayse olmasina gerek yok. istemeyen elinde oyle bir imkan varsa doguya gitmeyebilir. bir zahmet onu da size sormasin. ne kafa acmissiniz ya sayfalarca dogu gorevi bikbikbik sanki kadina devlet su an illa doguya gideceksin demis de o gitmem diye diretiyor. cok garip gercekten ya.

konuya da yorumum, madem bosanmayacaksini kurcalayip kendinizi ve cocugunuzu huzursuz etmeyin. ben hem bosanmayayim hem de kocam duzelsin yok sizin durumunuzda. ikisinden birini secersiniz.

Söylediğinizin yanlış olduğunu söylediğimiz için çevir kazı yanmasın yapıyorsunuz. Doğu göreviniz yapıldı sayılmıştır gibi saçma bir ifade olamaz. Yönetmeliği iyi bildiğim için uyardım zaten sizi. Siz de bu sayede okumuş oldunuz. Bir daha böyle saçma yorumlar yapmazsınız işte ne güzel.
Ben onu elime geldi yaziverdim üyr doğuyu bahane etti diye uzun uzadiya aciklamak istemedim sizden önce diğer üyelere de acıkladım isterseniz okuyabilirsunuz. Siz sorunca da direk yönetmelikteki maddeyi bulup attım.

Değişik bir evliliğiniz varmış. Sizin ayrılmama sebebiniz kişisel çıkarlarınız. Peki onun devam ettirme sebebi ne? Adamın önceden vukuatı var. Sizi ne sevgi ne saygı duyuyor. Duysa başka kadınları gözü görmez.
Ortada sevgi yok, saygı yok sadece kişisel çıkarlar var.
Bence kabullenmese de bağımlı.

İşyerinde düzenlenen dogumgunlerinden de hiç mi hiç hoslanmiyorum.Ne saçma yaw,hele eşinizin organize etmesi bana da saçma geldi .Yorumları okudum sizi davet etmiş madem siz de gidin ,gerekirse Avel Avel bakin ama gidin.Ben olsam giderdim .Eşinize de iyi mesaj olur.
Bosanirsam doğuya giderim mesajınıza da katılıyorum,öyle gitmeden çalışmadan memleketin doğusi batısı bir diyenlere de aldırmayın.uzaktan konuşmak kolay ,çok zorlanırsınız,10 senede bir af gelir ,eli kulagindadir affın

Burada maddi durumu olmadığından,
Ailesinin evine dönmemek için,
Çocuklarını bahane edeni de,
Kaba eti yemediğinden işe girip çalışmak yerine çekeni de,
Ve daha sayamadığım bir çok bahane,
Sizin ki en ilginci tebrik ediyorum.
Umarım Doğu ya atanırsınız da istifa etmek zorunda kalırsınız ve atanamayan O çoluk çocuğun önünden bir engel daha kalkar. :dua::dua::dua:

İş yerindeki kizlara doğum günü sürprizi yapmak ne kadar saçma bir düşünce. Evli barkli adam hem de. Bu adamın daha önce de falsolari olmuş. Üzgünüm ama siz bu adamdan bosanmadikca kendi imajinizi da yerle bir ediyorsunuz.
Doğuya gitmeden de zorunlu hizmet yaparsınız. Bulunduğunuz şehrin köy okuluna falan yollarlar. Yol sorun olur sadece. Bu adama katlanmaktan iyidir.

Evliliklerin cogu askla yürümüyor. Ben de 3 senedir mantığımi kullanmaya çalışıyorum.
Mantığını kullanıyorsun iyi,güzel. Çocuğun için katlanıyor sun. O doğuda yaşamasın,babasız olmasın diye. Kendin için neden birşey yapmıyorsun? İlişkilerde saf duygunun kör edebildiği gibi saf mantık da kişinin duygu dünyasının yıpranmasına sebep oluyor. Neden sana bo* gibi davranan birisiyle birlikte olasın ki?

Mantığını kullanıyorsun iyi,güzel. Çocuğun için katlanıyor sun. O doğuda yaşamasın,babasız olmasın diye. Kendin için neden birşey yapmıyorsun? İlişkilerde saf duygunun kör edebildiği gibi saf mantık da kişinin duygu dünyasının yıpranmasına sebep oluyor. Neden sana bo* gibi davranan birisiyle birlikte olasın ki?
Doğru kendim için bir şey yapmadigim için oluyor bunlar.😔

Çocuk için katlanilacak bir şey de yok. Çocuk büyüyünce anne ve babasının birbirlerine karşı sevgisizligini, tahammülsüzlüğünü görecek. Belki şahit olacak babasının çapkınlıklarina. Çocuğun okulda bir etkinliği olacak beraber gideceksiniz ama aranızdaki negatif enerji çevrenize bile yansıyacak. Yıllar geçtikçe bu uyuşmazlık artacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X