Pilatesçi'nin Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

pilatesci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
14
0
36
Edirne
2011 Mart ayında tartıya bir çıktım kii 87 kiloyum. başladım kara kara düşünmeye ne yapsam ne etsem diye.. öncelikle karar verdim kafamda ; diyet yapacagım diye. internette diyetisyen araştırdım. vu buldum da. bana bir diyet listesi verdi... sağlık sorunu olmayan herkesin yapabileceği diyet ; bana özel değil yani... listeyi aynen aktarıyorum uygulamak isteyenler için;

Sabah 7.30 : bir dilim peynir / 1 yumurta
4-5 zeytin
Bol söğüş – 1 dilim ekmek ya da;

1 bardak süt –yulaf ezmesi-nesfit-kayısı-ceviz

10:00 : 1 meyve

12.30 : 1kase çorba ya da 3-4kaşık pilav-makarna
Ana yemek (100-120gr et)
4 kaşık yoğurt – 1 dilim ekmek-bol salata
Yemekte et yemeği varsa yoğurt ilk ara öğünde.

15.30 : 1 meyve

19.00 : 5-6 kaşık sebze yemeği
4 kaşık yoğurt-ekmek-salata

22.15 : yeşil çay-meyve yada yarım bisküvi

Püf noktalar
100-120gr et = 2 yumurtalı menemene eşittir.
= 1 yumurta+ 2dilim peynirli omlet eşittir
Öğle yemeğinde kurubaklagil varsa ; yemek-ekmek-salata
Arada; yoğurt
sonra bunu yapmaya başladıım. gayet kolay zorlanmadım. ama abur cuburdan uzak durmak ilk zamanlar zorladı. bunun yanında akşam yürüyüşleri ve pilates yaptım. sonra haziran oldu bir bakmışım ki 73 e düşmüşüm. haziran sonunda malum yaz mevsimi yüzme o bu derken 69 a düştüm. şuan 67 kiloyum. ve diyete tam olarak uymasam da kilom artmadı. hele ki bayramı da fırsat bilip bir aydır iyice bozdum diyeti. patates kızartması dondurma çitos çikolata. bol bol yedim yinede almadm kilo. ama dikkat etmeye basladım bugunden itibaren. . . herkese sağlıklı günler ince bedenlerr:26::93::92:

canım tebrik ederim seni vallahi kilo vermek çok zor ben çook iyi bilirim bide bu verilen kiloyu koruması var canım vallahi benim nerdeyse 2 sene oldu vallahi koruyacam diye halan boğazımı tutuyorum canım ama tebrikler canım bide bizimle resimlerini eski halim vede yeni halim olarak paylaşırsan dahada motive olursun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tebrikler cnm. Gercekten buyuk basari :nazar: Forumu actigimda hep ilk basari oykulerine bakiyorum yenisi var mi diye. Yenisini gordugumde inanilmaz mutlu oluyorum, sizlerin basarisi bizleri de harekete geciriyor. Cok tesekkur ederim bunun icin :16: Her daim istedigin kiloda olman dilegiyle, bir daha tebrikler :65:

Tebrikler cnm. Gercekten buyuk basari :nazar: Forumu actigimda hep ilk basari oykulerine bakiyorum yenisi var mi diye. Yenisini gordugumde inanilmaz mutlu oluyorum, sizlerin basarisi bizleri de harekete geciriyor. Cok tesekkur ederim bunun icin :16: Her daim istedigin kiloda olman dilegiyle, bir daha tebrikler :65:

cok tesekkür ederim :) hep ince kalmak dileklerimelee

Back
X