Bebek Beslenmesi Pilav pilav yine pilav :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

MaziTas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
57
11
98
Kızım 15 aylık ve iştahı fena sayılmaz ama bir suredir surekli sadece pilav yemek istiyor bulgur yada pirinç illa pilav. Ama daha çok pirinç pilavı... Eğer tepside yemeğin yanında pilav görürse yemeğin tadına bile bakmıyor gormezse de çok değişmişti bir iki kasıktan fazla yemiyor. Ve mecbur tekrar pilav getiriyorum. Bu arada yaninda yoğurt da yiyor :KK46: çok da üstüne gitmeyim kuzumun :KK200::KK200::KK200: bu sureci çok da garipsemiyorum ama bir yandan da endişe ediyorum. Daha deneyimli annelerden bir fikir bir akil istiyorum. Sizde boyle şeyler yaşadınız mi ne zaman düzeldi bu durum bir de ben bu durumda nasıl sebze falan yedirebilirim tavsiyelere de açığım :kk77::kk77:

Canım sanırım fazla pilav kabız yapıyor yanlış duymadıysam bide bilavın içine başka şeylerde koyabilirsin örneğin badem yada içli pilav gibi kuru üzüm falan koy yiyorsa sende sıkma bir süre böyle devam eder ama oda pilavdan bılar bi süre sonra bizimkiler pilav bile yemiyor:mad::mad:

Benim kızım da 1 yaşındayken yayla çorbasına takmıştı:KK53: bi süre sonra düzelir

pilavı çeşitlendir bence. sütlaç yap, pilava garnitürler ekle, diğer yemekle pilavı hafif karıştırıp ver.

Karıştırınca yemiyor maalesef ama garnitürleri içli pilavı deneyebilirim tavsiyeleriniz için tesekkur ederim. Yalniz olmamak bile iyi geldi:KK19:
ARIN476 inşallah hepsinin iştahları normale döner en kısa zamanda :nazar:

Back
X