Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ex ten next olmaz haa:) sevdim bu sözü:) valla işte şans vermedim vermedim hala dio ben deiştim die ama inanmıom inanmaaaam:)inanmamalıyım keşke inandırabilecek kadar güzel bişi yapsa ama nerde anca msj ben değiştim ben değiştim:)erkekler tam odun haaa?ben gerçekten pişman olsam msj harici şeyler düşünürüm...ama tabi malcan'a (bu o na verdiğim ad:) diemiosn bana sürpriz yap die...
Ben şans verilmesinden yanayım
Çünkü onca zaman seviyorsun,bekliyorsun
Ve gün geliyor o kapına geliyor
E tamam işte beklediğin an gelmiş oluyor
Tabikide içinizde bi kuşku,süphe olur
Ama yinede bence seviyorsan dönmelisin
benm eski sevglim gelirse şans vercem.. sonçta 3 buçuk yıl çıktım bişeyler paylaşştım dönsün die gecelerce ağlicam alllaha yalwarcam.. geldimi gurur yapıp dönmycem ee çektğim acılar yanıma kar mı kalcak.. ben denerim şans da veririm kaybedecek hiç bişeyim yok denerim yanii şasnda veririm hu huuu eski sevgilim gelirsen ilerde sans vercem sana tamam mı tatlımyerimseniben
valla canımcımm bence hiççç şans vemee boşuna değişmezz bu çocukk belli zaten anlattığındann:):)
seviyorum demişsinn pek sanmıyorum çünküü insan karralı olur eğer seversee bence hiç sanş masn verme değmezzz ..
sevgilerr canımm:)
Ben çok şaşırıyorum. Yani bazıları "giden bitmiştir,ağlama değmez" falan gibi çok çok kesin konuşuyorlar. Ya hiç ayrılık acısı çekmemişler ya da gerçekten hiç sevmemişler bana göre. Ya da onlar güçlü bizler çok güçsüzüz. Ya insanın sevdiğinden ayrılması ölüm acısı gibi bişey.Öyle olmasa da ölüm acısından sonra en büyük acı.
Bitanem dönerse ben ona tabi ki bir şans vereceğim.Çünkü onu seviyorum. Daha ötesi yok! Ve o buna değer. Fakat tabiki hatalarını yanlışlarını göstereceğim ona.