PİMPİRİKLİK=BEN :(

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Merhaba kardeşlerim... ben takıntılı bir annenin takıntılı bir kızıyım. Ben küçükken düşsem acıdan değil annem çok kızacak diye ağlardım :KK57::KK24: gel gelelim şimdiye evliyim en ufak şeylerde bile pimpirikliğin dibine vuruyorum:cry::KK61::KK61:bir şey olunca en olmadık ihtimaller bile aklıma geliyor kendi kendimi yıpratıyorum:KK57: :( :KK20: ve en kötüsü buna engel olamıyorum. Şu Gamsız insanlara ne kadar özenmişimdir bit bilsen iz :KK53: dünya yansa umutlarını olmaz :KK12: bu yalan dünyada öyle olmak gerekli ama ben bayan pimpirik olarak bu hayatı kendime zehir ediyorum. :KK12: Özellikle evlendikten ve sorunlarla daha çok karşılaştık tan sonra daha da çoğaldı sanki :KK57: şimdi diyeceksiniz takma umursama vs. Ama ben engel olamıyorum arkadaşlar:KK14: burdan Gamsız kardeşlerime sesleniyorum:KK47: banada öğretsenizeee:KK58:

Gözlerini kapat o an düşüncelerini bi çöp poşetine doldurduğunu hayal et ve onları denize at ben düşüncelerden kurtulmak için çok sık yaparım :KK30:

Merhaba kardeşlerim... ben takıntılı bir annenin takıntılı bir kızıyım. Ben küçükken düşsem acıdan değil annem çok kızacak diye ağlardım :KK57::KK24: gel gelelim şimdiye evliyim en ufak şeylerde bile pimpirikliğin dibine vuruyorum:cry::KK61::KK61:bir şey olunca en olmadık ihtimaller bile aklıma geliyor kendi kendimi yıpratıyorum:KK57: :KK43: :KK20: ve en kötüsü buna engel olamıyorum. Şu Gamsız insanlara ne kadar özenmişimdir bit bilsen iz :KK53: dünya yansa umutlarını olmaz :KK12: bu yalan dünyada öyle olmak gerekli ama ben bayan pimpirik olarak bu hayatı kendime zehir ediyorum. :KK12: Özellikle evlendikten ve sorunlarla daha çok karşılaştık tan sonra daha da çoğaldı sanki :KK57: şimdi diyeceksiniz takma umursama vs. Ama ben engel olamıyorum arkadaşlar:KK14: burdan Gamsız kardeşlerime sesleniyorum:KK47: banada öğretsenizeee:KK58:
Kendinde bu durumun fazla oldugunu düşünmüyorsan ve bu hayatindaki şeyleride etkiliyorsa yardim alabilirsin..

Back
X