slm arkadaşlar 1 ayda spor ve sağlıklı yani az ve sık yemekle 7 kilo verdim ama 1 haftadır aynı kilodayım ve canım çok sıkkın vücudu şoklamak için bir öğün pasta çikolata ne varsa yedim ama yok metabolizma yavaşladı sanırım ne yapmam gerek lütfen tecrübeli arkadaşlardan yardımmm
slm arkadaşlar 1 ayda spor ve sağlıklı yani az ve sık yemekle 7 kilo verdim ama 1 haftadır aynı kilodayım ve canım çok sıkkın vücudu şoklamak için bir öğün pasta çikolata ne varsa yedim ama yok metabolizma yavaşladı sanırım ne yapmam gerek lütfen tecrübeli arkadaşlardan yardımmm
ümitsizlige kapılmayın.suanda kılo kaybınızın durmus olması normal ılk ay verdıgınız kadar sımdı veremezsınız artık 2 haftada bır ıkı kılo verırsınız dıye dusunuyorum...adet donemınız yaklastıgı zamanda kılo veremezsınız....
öyle oluyor ne yazıkki yani durmuş gibi geliyor sana ama merak etme vücut bu sisteme direnç gösteriyor sen aynen devam et direnç kırılacaktır.birden düşmeye başlarsın tekrar
Hiç dertlenme vücudunun bu tepkiyi göstermesi, şu an bulunduğun kiloya alışma evren demek. Malum genelde diyetleri belli bir kiloya indikten hemen sonra bırakırız ve tekrar kıilo alırız bu da vücut o kiloya alışamadığı içindir sen şu an alışma evresindesin çok önemli bir evre, sakın yılma yediklerine dikkat etmeye devam et, tekrar kilo vermeye başlayacaksın zaten:)
arkadaşlar çok teşekkür ederim cvp lar için 1 haftadır 69 400 olan kilom bu sabah itibari ile 68.700 olarak değişti şükürler olsun hiç vazgeçmemiştim zaten aynı hızla devam spor ve diyete kaldı 8.700 :))
maalesef tatlım spor yapmadan sadece diyet yapmak yerinde saymak gibi bişey aslında yavaş yavaşta olsa spor mutlaka şart bu arada 64.900 oldumm kızlar :))