Bu kadar sakatlığa rağmen bir insan kendini geliştirmeyip "ben böyle iyiyim yiaaa" diyor inatla aynı kalıyorsa değil ben kimse beğenmez. Beğenmemeli.
bu onun problemi o halinden memnun demek ki
ya da "doktor adamım benimle evlenmek için kızlar can atar heyyt be!", kafasında belki de, kim bilir.
sizin bir bahane üretmenize de gerek yok ki bu arada
hoşanmadım etkilenmedim, ortak yönümüz yok vs dersiniz kafi
tamam arada tanıştıran kişiler var dedikodu dönmesin adınız paragöze çıkmasın istiyorunuz (ben öyle anladım yani), küçük yerdeymişsiniz ama kimse 2-3 haftada aşkınızdan ölün beklemiyordur
aksine doktor adamı bıraktığınız için kimse paragöz demez aslında (bence, çünkü en iyi kazanan memurdur orada), kriterleri varmış kızın uymamış derler en fazla
yalnız temizlik titizlik için feminen demeyin ne olur ya
ne biliyim kiehls'dir dermokozmetic ezcane ürünleridir, kore ürünleridir kullanıyor 3 aşamalı cilt bakımı yapıyor gibi anlatmışsınız
bakın ben de benden daha bakımlı adam sevmem ama nivea zaten bakım markası değil yani
erkek arkadaşım, misal, günlerdir evi temizleyemiyordum sonunda temizledim ohh be, dese ve temiz halini çekse atsa aferim hayatım ohh mis gibi olmuş diyebilirim...
ama sürekli tırnak temizlik en önemlsi de para para para konuşup benim arabamın kaskosunun derdine düşse (sana ne lan) evet haklısınızı bana da itici gelir, duruma göre yani bunlar.