• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pinti erkek benim kaderim mi ya

Çok bakımlı ve temiz olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Bak ne güzel ben tertemizim pis olsam daha mı iyiydi falan diyo. Sanki pis olmanın tek alternatifi kendisi gibi temizlik hastası olmak. Tövbe ya hatırladıkça sinirlerim bozuluyo. Bebek gibi bakimliymis da tertemiz kokuyormus da. Regl olduğunda pedini kaç saatte bir değiştiriyorsun diyesim geldi.
muhtemelen anasıyla gereğinden fazla bagimlidir. o yüzden temizlik muhabbeti fazla yapıyordur

Araba masraflı deyip toplu taşıma mi kullaniyor yoksa taksi mi? Taksiyse evet haklı, toplu taşımaysa bu adam tatile de gitmez, eve lüks diye eşya da almaz.

Aynen bende ankaradan bahsediyorum.aynı yere dolmuş yada otobüsle gitmekde 7.5 tl.ben şimdi evden dolmuş, otobüsle gitsem işe 15 tl ki mazot paramdan fazla tutuyor.Dolmuşa otobüse binmek eziyet, oturmak imkansız, hergün kavgası, gürültüsü,fordçusu, kokanı, hastası ile niye uğraşayım.Taksicilerede güven yokki, birçok sabıkalı taksi kullanıyor, e akşam dışarı çıktım taksiye binip eve dönmek istesem başıma ne gelecek bilmiyorumki.En sonki taksi maceramda sabah yoldan gelmişim uykusuzum o kısacık mesafede taksicinin yapılan yollar hakkındaki konuşmalarını dinlemek zorunda kaldım.Hayır toplu taşıma ve taksiyi özel şöförlü makam arabası rahatlığında görmekte ne bileyim garip.Bazı yerler vardır,istanbulda taksim, ankarada kızılay (ki ben kızılayada arabayla giderim) otopark bulma imkanı olmayan yer olur anlarım.Araba kesinlikle özgürlük ve hayat standardını yükselten bişey.Zaman kazandırıyor ayrıca, benim içinde zaman ve yukarda saydığım kazançlar çok önemli
ankarada işe gitmek o kadar tutuyor mu? dolmuş otobüse binmek eziyet ve kalabalık mı? istanbul kadar oldu o zaman oralarda.

Yorumlarda varsa okumadım direkt yazıyorum ama buluşunca hesap ödeme konusunda, kendi alışverişi konusunda vs nasıl? Mesela belli ki kendi bakimina para harcayan buna bir bütçe ayıran birisi.. ciddi anlamda pinti bir adam eline krem bile alıp sürmez bence :)
Genel yorumum da zaten sonunda özetlemişsiniz. O veya bu şekilde soğumuşsunuz.yol yakınken uğraşmayın derim

Eleştirmene gerek yok, çekim yok uyuşmadık olmuyor bu kadar. Size bunları anlatan biri yarın her şeyinize karışacak yapıda olabilir. Evi aşırı temiz isteyebilir, ev işinde kıyafet makyaj aklınıza her gelen şeyde kontrol etmeye, yorum yapmaya ve size söz hakkı vermeye gerek görmemeye başlayabilir. Biri sürekli kendinden bahsediyorsa bir de para hesabı yapıyorsa bana şüpheli gelir ve kaçarım.

Yahu insan neden flörtüne telefonda ayak tırnağını nasıl kestiğini anlatır? Bu adam sosyopat mı? Yoksa dalga mı geçiyor? Hiç mantıklı açıklaması yok çünkü.
Kendine aşık. Sonradan gördümcükler gibi. Nasıl aşıksa zan altında bırakmak istemiyorum ama sanki “Allahım ne kadar akıllıyım” der gibi

İlişkimi bitireli birkaç ay oldu. Sebebini çok defa konu açarak anlatmıştım. Oldukça cimri üç kuruşun hesabını yapan biriydi. Terk ettim.
Birkaç haftadır biriyle konuşuyorum. Aynı ilçede görev yapıyoruz kendisi doktor. Yani mali durumu benden çok daha iyi. Tıp olarak kendisini çok begendim ve karakterini goruseyim dedim.
Yani elle tutulur bir şey demeyeceğim ama bana itici hatta bayaa itici gelen yönlerini sıralayayim
1) sürekli paradan bahsetmesi. Yatırım yapacaksan şuraya yap buraya yap bitcoin düşecek altın çıkacak gibi muhabbetler
2) o kadar parası olmasına rağmen araba almamış olması. Ben kredi çekip araba aldım buna israf gözüyle bakıyor. Ne gerek varmış. Arabam benim için çok önemli. Otobüse binmekten otobüs beklemekten nefret ediyorum dediğimde "hiç binmesen bile sigortasına kaskosuna şu kadar para vereceksin ben araba almam almaya da karşıyım" demesi.
3- aşırı derecede temizlik hastası olması. Telefonda devamlı temizlik muhabbeti yapıyor. Evinin fotosunu falan atıyor ben hayatımda bu kadar parlayan bir ev görmedim. Ama bu hareket bana fazlaca feminen geldi.
5- çok bakım yaptığından her gece eline ayağına falan Nivea Krem sürdüğünden cilt bakımı yaptığından bahsetti. Neden bilmiyorum bu da bana çok itici geldi. Belki de adamın her yaptığı bana batmaya başladı o yüzden böyle düşünüyorum
Adamı fazla kadınsi buldum. Cimri olduğu da belli zaten. Şimdi ben bundan cimrisin diye ayrılsam paragöz falan diye damgalayacak beni. Bir arkadasim tanıştırdi beni yanlış anlamalarını da istemiyorum. Sizce de çok itici değil mi? Adamdan buz gibi soğudum başta çok beğenmiştim ama şu an resmen midem bulanıyor o arayınca.
Aslında bakımlı ve temiz olması güzel ama bunu dile getirmesi ve süreklilik haline dönüşmesi çok itici gerçekten. Cimrilikten bahsetmiyorum bile kaç kurtar kendini derim. Babamdan bu konuda çok çektik biz :D Evlendiğinizde harcamalarınıza kadar laf edecektir zaten bu tarz takıntılı insanlar evlilikten ve kendisinden soğutuyor karşısındakini. Bence bu kişiyle ilişki sağlıklı ilerlemez. Benim sevgilim değil liseden normal erkek arkadaşım bile 3 saat oturduysak 2 saatini '' kadında erkeğe destek olmalı, kadında maddi anlamda eve katkıda bulunmalı, kadın kesinlikle çalışmalı ''kusacaktım artık ya. Tamam haklı yanları var ama haklıyken haksız duruma düşürüyorlar kendilerini bık bık bık aynı şeyleri söylüyor buda insana tabi ki sürekli ekonomi, para muhabbeti yapıyorsa saf duygularla, sevdiği için değil %100 mantık evliliği adına istiyor diye düşündürüyor. Birazda kadının özelliklerinden, iyi tarafından, gülüşünden ne bileyim olumlu yönlerinden bahset :D Full para muhabbeti ekonomi ne hale düşürdü bunları :D

İlişkimi bitireli birkaç ay oldu. Sebebini çok defa konu açarak anlatmıştım. Oldukça cimri üç kuruşun hesabını yapan biriydi. Terk ettim.
Birkaç haftadır biriyle konuşuyorum. Aynı ilçede görev yapıyoruz kendisi doktor. Yani mali durumu benden çok daha iyi. Tıp olarak kendisini çok begendim ve karakterini goruseyim dedim.
Yani elle tutulur bir şey demeyeceğim ama bana itici hatta bayaa itici gelen yönlerini sıralayayim
1) sürekli paradan bahsetmesi. Yatırım yapacaksan şuraya yap buraya yap bitcoin düşecek altın çıkacak gibi muhabbetler
2) o kadar parası olmasına rağmen araba almamış olması. Ben kredi çekip araba aldım buna israf gözüyle bakıyor. Ne gerek varmış. Arabam benim için çok önemli. Otobüse binmekten otobüs beklemekten nefret ediyorum dediğimde "hiç binmesen bile sigortasına kaskosuna şu kadar para vereceksin ben araba almam almaya da karşıyım" demesi.
3- aşırı derecede temizlik hastası olması. Telefonda devamlı temizlik muhabbeti yapıyor. Evinin fotosunu falan atıyor ben hayatımda bu kadar parlayan bir ev görmedim. Ama bu hareket bana fazlaca feminen geldi.
5- çok bakım yaptığından her gece eline ayağına falan Nivea Krem sürdüğünden cilt bakımı yaptığından bahsetti. Neden bilmiyorum bu da bana çok itici geldi. Belki de adamın her yaptığı bana batmaya başladı o yüzden böyle düşünüyorum
Adamı fazla kadınsi buldum. Cimri olduğu da belli zaten. Şimdi ben bundan cimrisin diye ayrılsam paragöz falan diye damgalayacak beni. Bir arkadasim tanıştırdi beni yanlış anlamalarını da istemiyorum. Sizce de çok itici değil mi? Adamdan buz gibi soğudum başta çok beğenmiştim ama şu an resmen midem bulanıyor o arayınca.
Kim ne derse desin titiz erkekten ben de çok itiliyorum.televizyonda var ya bir tane Kadir ezildi mi nedir ? Erkek yerine bile koyamıyorum valla.aşırı kadınsı bir özellikmiş gibi geliyor bana da.temizlikten bahsetmiyoruz tabi ki.erkek dedeğin biraz rahat olur o konularda.kadın gibi inciğini cinciğini incelemez.keza o dediğin bakım olayı da öyle.olumlu özellikler ama erkekte olunca bence de çok itici. Bu arada ne var yanlış anlaşılacak içim ısınmadı de geç.dert mi şimdi bu

Keşke bende her gece uyumadan önce ellerime Nivea Krem (mavi kapaklı olandan) surseydimde ellerim bu kadar yipranmasaydi 😔 Adam birde doktor en çok elleri dikkat çeker ellerine bakmakta hakli. 1. ve 2. noktada kesinlikle siz haklısınız. Halbuki araba fikrine karşı olusunu hava kirlliligi/çevre kirliliği gibi gerekçelerle savunmus olsaydı özellikle mesleğini göz önünde bulundurursak kendisine daha çok karizma katmış olacaktı. Huy insanı hem güzelleştirir hem cirkinlestirir diye boşuna dememişler.

bunla olmaz
okurken yoruldum

Yahu uzun uzun yazmissin ama olayin tek cumlelik ozeti su: adamdan elektrik almamissin. Bu kadar. Gerisi bos laf. Iliski baslamamis ki bitmesi icin bir bahane bulman gereksin. Elektrik alamadim de, bitir

Bugün yarım gündük şimdi geldim önce evi sonra kendimi parlatacağım eşimde yardım etse sonra beraber sunumlu kahve yapıp finans ve sağlık muhabbeti yapsak ❤️ ( Evet terazi burcuyum ) bana çok uyumlu sadece kişisel harcamalarımda eleştirirdi bende yediysek ömrümüzden harcadıysak cebimizden minvalinde bastırırdım
Adamın Çok fazla eleştirlecek yadırganacak bir tarafı yok sadece sana uymamış bunu ifade ederek ayrılmanda hiç kırıcı olmaz.

Bu kadar sakatlığa rağmen bir insan kendini geliştirmeyip "ben böyle iyiyim yiaaa" diyor inatla aynı kalıyorsa değil ben kimse beğenmez. Beğenmemeli.
bu onun problemi o halinden memnun demek ki
ya da "doktor adamım benimle evlenmek için kızlar can atar heyyt be!", kafasında belki de, kim bilir.

sizin bir bahane üretmenize de gerek yok ki bu arada
hoşanmadım etkilenmedim, ortak yönümüz yok vs dersiniz kafi
tamam arada tanıştıran kişiler var dedikodu dönmesin adınız paragöze çıkmasın istiyorunuz (ben öyle anladım yani), küçük yerdeymişsiniz ama kimse 2-3 haftada aşkınızdan ölün beklemiyordur
aksine doktor adamı bıraktığınız için kimse paragöz demez aslında (bence, çünkü en iyi kazanan memurdur orada), kriterleri varmış kızın uymamış derler en fazla

yalnız temizlik titizlik için feminen demeyin ne olur ya
ne biliyim kiehls'dir dermokozmetic ezcane ürünleridir, kore ürünleridir kullanıyor 3 aşamalı cilt bakımı yapıyor gibi anlatmışsınız
bakın ben de benden daha bakımlı adam sevmem ama nivea zaten bakım markası değil yani

erkek arkadaşım, misal, günlerdir evi temizleyemiyordum sonunda temizledim ohh be, dese ve temiz halini çekse atsa aferim hayatım ohh mis gibi olmuş diyebilirim...
ama sürekli tırnak temizlik en önemlsi de para para para konuşup benim arabamın kaskosunun derdine düşse (sana ne lan) evet haklısınızı bana da itici gelir, duruma göre yani bunlar.

Back
X