Pinti sevgili

Benim 7yillik ilişkim var üniversite yeni bitirdim şuan calismiyorum bu güne kadar sevgilime belki birkaç kere anca yemek ismarlamisimdir çünkü hep öğrenciydim kisitli param vardi kendisi de ogrenciydi ama bu konuda bana hiç para lafi yapmadi. Bizim aramizda paranin p si geçmez. Şuan asker beni gormek icin 8 saatlik yerden geliyor ne para ne de yol uzun lafi yapmıyor. Bence erkek arkadaşınız pintiden de öte çünkü bunu sana söylüyorsa kendisi gerçekten sevmiyordur insan nasil 6 ay ayrı kalir sadece yol parasi vermemek için anlamiyorum. Bir an önce iliskinizi gözden geçirin çünkü kalpten seven insan için para pulun lafı olmaz herkesin cebinde ne kadarı varsa ikisinindir ortaktir
Ben de sevmediğini düşünüyorum sadece başka birini bulamama korkusu var onda. Çünkü sadece bu değil para ile ilgili konu. Uzar gider. Daha neler neler söyledi onları sineye cektim ama bu bardağı taşırdı. Ayrıldık o beni aramıyor ben onu aramıyorum.

Ohoo sen hala böyle biri için konu mu açıyorsun buraya. Vakit kaybı, çok ilerletmeden bırak derim.

Benim de böyle bir tanıdığım vardı. Adam pintilikten akşam yemeği yemiyordu. Evi arabası muhtemelen milyona yakın parası var ama karısı yok. Olamaz da zaten

Ben de evlenmek falan istemiyorum artık doğru insanın varlığına inanmıyorum.

Canım böyle bir adamla evlenmeyi düşünmüyorsundurica inşallah ev kirası mutfak masrafı yeme içme derken her gün para için kavga edersiniz yani böyle adama adam denmez evlenilmez de pinti biriyle demedi deme

Hayır tabiki evlenmeyi düşünmüyorum onunla. Kucuk hesaplar yapıyor. Suana kadar tanıdığım her erkek küçük hesaplar yaptı.

Ders kitabi olmasi seb

Normal sayilir o zaman ama hediye falan da almis anlamadim kafam karisti:110:
Acaba sonradan arayi acmak kacis yolu yapmak icin bilerek mi pinti ayagina yatiyor.
Aman neyse her halukarda sonuç olumsuz zaten.
Hediye aldı evet ona bir şey diyemem. Aslında düşüncesizce konuşması sorun

Merhabalar ben 25 yaşındayım ve henüz işim yok. Erkek arkadaşım da memur 4000 küsür maaş alıyor. Biz uzaktayız.Ben ailemle yaşıyorum yanina gidemiyorum. Erkek arkadaşım tek başına kalıyor ve 6 aydir yanima gelmedi. 3 bucuk saatlik yol var arada.

O yanıma geldiğinde hesabı beraber ödeyelim istiyorum. Ona veriyorum parayı o ödesin diye. Arada o da ısmarlıyor ama genelde hak geçmesin diye vermeye çalışıyorum veremediğim de oluyor. Bazen kabul etmiyor.
Sorun şu, bana son geldiğinde para lafı yapmıştı. Yol parası çok tutuyor artık gelmesem mi demişti. Ben de gelme demistim. Sonra anladım ki pinti olduğu için böyle demiş yani hiç para harcamazmış. Kendine üst dahi almıyormuş. Bir de para lafı yaptığı için çok alındım. O beni suçluyor asıl pinti benmisim. Yanına gelmiyormusum. Gelemiyorum diyorum ailemden nasıl izin alabilirim ki. Bu konuda haklı mi? Ben mi abartıyorum?

bi erkek için hesabı ödemek kadını eve bırakmak ve ona hediyeler almak kendini kanıtlaması erkekliğini göstermesidir bir bir nevi üzgünüm ama seninki hem kılıbık hem pinti hemde seni sevmiyor cimri bi insanlada ömür geçirilmez çünkü kendi hayattan zevk alamaz ki fanii seylere takıldığı için sende keyif alabilesin

Kuzenimin kocasi cok zengin ama senelerdir kit kanaat yasiyor. Bir corap almasi bile buyuk mesele. Size tavsiyem boyle biriyle evlenmeyin.

O da beni suçluyor. Aslında tutumlu olabilir ama yol parası çok gidiyot demesi yanlış geldi. Aylardir kendimi yiyorum. Seven insan 6 ay bekler mi ki. Yol parasi 100 lira tutsun hadi. Ev kirası vermiyor zaten. Sigara içmiyor. Ne bileyim.
seven insan beklemez, demekki sevmiyor arkadasim.

Amaci farkli bence. Sonucta adam tek kaliyor. Senin bi sekilde onun yanina gitmeni amacliyordur. Sende ozleyeceksin,adamin hasretinden gözünü karartip yanina gideceksin. Düsme bu tuzaga. Sende test et SAKIN GİTMEEEEEE

Merhabalar ben 25 yaşındayım ve henüz işim yok. Erkek arkadaşım da memur 4000 küsür maaş alıyor. Biz uzaktayız.Ben ailemle yaşıyorum yanina gidemiyorum. Erkek arkadaşım tek başına kalıyor ve 6 aydir yanima gelmedi. 3 bucuk saatlik yol var arada.

O yanıma geldiğinde hesabı beraber ödeyelim istiyorum. Ona veriyorum parayı o ödesin diye. Arada o da ısmarlıyor ama genelde hak geçmesin diye vermeye çalışıyorum veremediğim de oluyor. Bazen kabul etmiyor.
Sorun şu, bana son geldiğinde para lafı yapmıştı. Yol parası çok tutuyor artık gelmesem mi demişti. Ben de gelme demistim. Sonra anladım ki pinti olduğu için böyle demiş yani hiç para harcamazmış. Kendine üst dahi almıyormuş. Bir de para lafı yaptığı için çok alındım. O beni suçluyor asıl pinti benmisim. Yanına gelmiyormusum. Gelemiyorum diyorum ailemden nasıl izin alabilirim ki. Bu konuda haklı mi? Ben mi abartıyorum?
Ne ıs yapiyor tam olarak. Biz sevgiliyken eşim firsat buldukca gelirdi. Herseyin parasini o öderdi. Harçlik verirdi.

Bence cimri adama gerek yok, sizden geçinmeye çalışır ileride, çok çirkin, başıma geldi oradan biliyorum .

Pinti insanı hiç sevmem.
Böyle bir tiple ömrünüz geçmez, çok sıkıntı yaşarsınız. O çalıştığı halde gelmiyorsa siz babanızın parasıyla ona mertlik mi yapacaksınız?

eşim öğrenci olmasına rağmen benim bütün yemeklerimi öderdi. benim maddi durumum daha kötüydü çünkü. bu şekilde yol parasına bile laf eden adamla umarım evlenmeyi düşünmüyorsundur. ya şimdilik seviyorum takılıyorum işte diyorsan neden olmasın da ciddi düşünme asla.

Seninle aynı durumdayız benimde sevgilim aynı maaşı alıyor ve her fırsatta görmeye gelir. Bende gidemiyorum maalesef... Gerçekten seven insan parayı düşünmez bile,gelmeyeceğini söylediyse kesinlikle geri adım atmayın.

Back
X