Pire pire piree

DunyalaraBedelsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
274
135
33
32
Kızlar nasılsınız
Benim sorunum pire
çocuklarımın pireye alerjileri var havaların ısınmasıyla basladı yine. Evimiz bahçeli
Pire beni ısırıyordur muhakkak ama hiç etkileniyorum. Ama çocuklar kıpkırmızı oluyor ısırılan yer kabarıyor bazen su topluyor kasıtı sonrada iz leke kalıyor. Vücuda ne kullanırsak ne sürersek pire gelmez int.bakıyorum limon falan diyor ama yada bi ilaç adı bilgisi tecrübesi olan varmı. Lütfen benimle paylaşın. Tesekkürler simdiden

Bahçe için pire bit kene ve sinek için ilaçlar var alıp sıkın. Genelde hayvan barınak ve ahirlarda kullanılır etkilidir. Çocuk için endişe etme ulu orta bol bol sıkmadan, köşelere çocukların ulaşamayacağı yerlere sıkın.2-/3 gün bahçeye çıkmasınlar yeter.

Ziraat ilaçları satan yerden kolayca bulabilirsiniz ilaç ama çocuklar için değil ilaclamak için çünkü ilaclamadan asla çözüm olmaz. Evinizin bahcesinde yakınında vs ağzı açık su bulundurmayın onlar sinek pire vs üremesinde bir numarali etkendir.

Evinizin kenarlarına kireçte dökebilirsiniz fakat cilde uygulayabileceğiniz ilaçlar hakkında bilgim yok. Sinek kovucu spreyler geldi bide aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…