pire

Lavanta kokusu pire gibi asalakları uzaklaştırır. Kuru lavantayı demleyip kabı evde dolaştırın veya lavanta yağını her odada birkaç köşeye damlatın. Bir süre bu şekilde devam ederseniz pirelerden kurtulursunuz. İlaçlamak daha hızlı ve etkili olur tabi.

Evi hergün silip supuruyor zaten de iste kadin in tasima ihtimaline karşı ne yapmaliyim ?

Yani kadını göndermekten başka çaresi yok malesef. Ama bir kere gördüyseniz başka bişeyden dolayıda olabilir. Ne biliyim market alışverişi nden falan olabilir mesela. Yada kadın a başka biyerden bulaşmış yada sizden birine biyerden bulasip evde düşmüş olabilir. Ikinci kez görürseniz kadından kesin şuphelenebilirsiniz. Ayrıca pire birçok hastalıkta taşıyıcıdır. Iki pireden bişey olmaz diyen bir arkadaş vardı ama sonuçta boşuna haşere demiyor. Koylerdeki çocuklar pire ile hasır neşir olabiliyor. Ben bi koye gitmiştim. Bir eve girdim cocuklari vardı 4 tane onlarla oynamak icin misafir olduğum eve dondugumde heryerimden ısırmışlardı boynum dahil ic camasirlarim da siyah siyah noktaciklar meger o ev pireleriyle meshurmus ama o evin cocuklarinda hic ısırık yoktu mesela. Bi ton zılgıt yemiştim annemden. şehir hayatındaki çocukların bunyeleri kaldırmayabilir.

okurken bile kaşınmaya başladım.kırıcı olmadan söyleyebilrsiniz sonuçta bebeğiniz var eminseniz söyleyin bence belki kadının kendi durumundan bile haberi yoktur.küçekken ne bitlenmiştim o geldi aklıma kabus gibi günlerdi

Back
X