pırlanta yüzükte öneriniz

takıda marka tercihiniz

• altınbaş

OY: 7 25,9%
  • goldaş

OY: 1 3,7%
  • storks

OY: 0 0,0%
  • koçak gold

• atasay

OY: 7 25,9%
  • de beers

OY: 2 7,4%
  • diğer

OY: 6 22,2%
  • kapalıçarşı vs

OY: 2 7,4%
  • Diva

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
benim 1 tane tek taşım var
markası Zen...fiyatını bilmiyorum hediye çünkü
ama fiyat olarak çoguna göre uygun sanırım

marka öneremem ama özel günler için bazı markalar süper kampanyalar yapıyor...onları kaçırma derim....

Tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım hesabımı yapıcan jblal.
bırak bunları eşin düşünsün:1closedeyes::kahve:

ben yaklaşık 2 yıl önce sözlendiğimde eşim tek taş takmıstı 0.25 karat benimki ve yaklasık o zaman 750 milyona almışlar ben bir şekilde öğrendim

tek tas alacaksaniz sait koc u tavsiye ederim, hem cok kaliteli taslari var hemde digerlerinden daha uygun. esimle bir hafta ciddi anlamda arastirma yaptik ve en sonunda koc ta karar kildik, 1.29 benimkisi. ozellikle altinbas in pirlantalarinin kalitesi dusuk.

Ariş pırlantada orijinal modeller var bence arişe bir bak bazen müthiş indirimleri oluyor.

buda benim yüzüğüm markası favori ama fiyatını bilmiyorum. sanırım 900 civarıdır. %10 geri dönüşüm %10 değişim farkı var.

Son düzenleme:
nişanlım gülaylar altından almıştı 1200 dolar civarıymış, taşın boyutuda fena değil. üstelik gülaylardan alınca size eger ilerde daha büyük taşlısını almak isterseniz eskisini aldığınız doların üstünden hesaplıyolar, değer kaybetmeden üstüne para verip büyütebiliyosunuz yani

kapalı çarşı derım hatta tanıdıgın warsa daha ıyı olur derım cunki benım eşim prlanta mıhlayıcısı we bız sadece taş parası ve altın kılıfının parasını werıyoruz işçilik bedawa cunku kocacığıma ait işçiilık eğer tanıdıgn warsa uygun oluyo mesela bana bır yuzuk ypmıştı esım kılıfını 200 almış taşını 500 almış 700 tl ye maal oldu aynı yuzugu gıttık atasayda gördük 2.500 we tek olarak tek taş degıl bnm yüzügüm kendısı sırataş we ortasında tek taşı war o şekılde bı prrlanta bu fıyata gelıyo siz düşünün artık yagnı dıgecegım kapalı carsıda tanıdıgınız warsa orda yaptırın

Back
X