Merhaba ben aylar oldu alali, sapasaglam duruyor.. nereden aldigimi soyleyecektim ama izin var mi bilmiyorum yeni uye sayilirimMozanit yüzük almayı düşünüyorum ama sizlerin de fikrini almak isterim. Kullanan arkadaşlardan ,acaba kararma parlakta bi değişiklik var mı bilmek isterim. Şimdiden teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. Çok beğeniyorum mozanit ama bozulacak diye korkuyorum. Almayı düşündüğüm yer sertifikasını da veriyor İstanbul'da İzmir'de ve Bursa'da şubeleri var. Acaba aynı yerden mi bahsediyoruz . Umarım bu reklama girmemiştir çünkü ben de bilmiyorum ismi söylenir miMerhaba ben aylar oldu alali, sapasaglam duruyor.. nereden aldigimi soyleyecektim ama izin var mi bilmiyorum yeni uye sayilirim
Evet biliyorum orayi ben de orayla konusmustum ama ordan almadim cunku fiyatlari cok yuksek geldi bana acikcasi.. kapalicarsida kuyumcu bir tanidigim baska birini tavsiye etti ordan aldim, ayni taslar hicbir farklari yok dedi,mozaniti de baya arastirdim, aslinda pirlanta gibi sertifikalari yok, sertifikada tasin id numarasi yazmiyor teyid edemiyorsun.sadece tasin rengi falan yaziyor.. benim aldigim yerde de ayni tas ayni yerden geliyor ve sertifikali.. ben sertifikasyon ucreti vermemek icin sertifikasini almadim sadece fatura aldim, zaten bana tavsiye edilmisti guvendigim icin almadim. Bana soylenen sey o kadar pahali olmadigi bu taslarin, o yuzden o dediginiz yerden almadim.. sunu da belirtmek isterim ki eger ordan alisveris yapacaksaniz, satis danismanlari sanirim Pelin Hanimin bana cok ters davrandi ayrinti ve detay sorunca fiyat bu alirsaniz alin almazsaniz almayin gibi bir tavir takindi.. dedigim gibi detayini da gidip arastirdim kapalicarsida kuyumcu bir akrabam dedigim yere yonlendirdi, memnun kaldim..Çok teşekkür ederim. Çok beğeniyorum mozanit ama bozulacak diye korkuyorum. Almayı düşündüğüm yer sertifikasını da veriyor İstanbul'da İzmir'de ve Bursa'da şubeleri var. Acaba aynı yerden mi bahsediyoruz . Umarım bu reklama girmemiştir çünkü ben de bilmiyorum ismi söylenir mi
Of evet orası kafam iyice karıştı artık. Sizin aldığınız yer de mi kapalı çarşıda yoksa oradaki akrabanız mı Bi öğrenebilsek isim yazıp yazamayacağımızıEvet biliyorum orayi ben de orayla konusmustum ama ordan almadim cunku fiyatlari cok yuksek geldi bana acikcasi.. kapalicarsida kuyumcu bir tanidigim baska birini tavsiye etti ordan aldim, ayni taslar hicbir farklari yok dedi,mozaniti de baya arastirdim, aslinda pirlanta gibi sertifikalari yok, sertifikada tasin id numarasi yazmiyor teyid edemiyorsun.sadece tasin rengi falan yaziyor.. benim aldigim yerde de ayni tas ayni yerden geliyor ve sertifikali.. ben sertifikasyon ucreti vermemek icin sertifikasini almadim sadece fatura aldim, zaten bana tavsiye edilmisti guvendigim icin almadim. Bana soylenen sey o kadar pahali olmadigi bu taslarin, o yuzden o dediginiz yerden almadim.. sunu da belirtmek isterim ki eger ordan alisveris yapacaksaniz, satis danismanlari sanirim Pelin Hanimin bana cok ters davrandi ayrinti ve detay sorunca fiyat bu alirsaniz alin almazsaniz almayin gibi bir tavir takindi.. dedigim gibi detayini da gidip arastirdim kapalicarsida kuyumcu bir akrabam dedigim yere yonlendirdi, memnun kaldim..
Yo rica ederim ben de bir sey almadan once baya didikleyen biri oldugum icin anliyorum sizi sanirim isim yazabiliyoruz, ben burun ameliyati oldum 5 gun once doktor ve hastane adi yazmislardi o baslikta.. Yagmur Parim diye bir bayandan satin aldim, nosu instagraminda var, ayrica tasarimda yapiyor, biraz butcem olsaydi tasarim alirdim kesinAyrıca çok teşekkür ederim cevaplar için başınızı ağrıttım
Çok geçmiş olsun bu aradaYo rica ederim ben de bir sey almadan once baya didikleyen biri oldugum icin anliyorum sizi sanirim isim yazabiliyoruz, ben burun ameliyati oldum 5 gun once doktor ve hastane adi yazmislardi o baslikta.. Yagmur Parim diye bir bayandan satin aldim, nosu instagraminda var, ayrica tasarimda yapiyor, biraz butcem olsaydi tasarim alirdim kesin
Bu bahsettiğiniz yağmur hanımın hesabı yok başka nasıl ulaşabilirizYo rica ederim ben de bir sey almadan once baya didikleyen biri oldugum icin anliyorum sizi sanirim isim yazabiliyoruz, ben burun ameliyati oldum 5 gun once doktor ve hastane adi yazmislardi o baslikta.. Yagmur Parim diye bir bayandan satin aldim, nosu instagraminda var, ayrica tasarimda yapiyor, biraz butcem olsaydi tasarim alirdim kesin
Merhaba, bende mozanit tektaş yüzük araştırıyorum ama fiyatlar çok pahalı ve kalitesinden emin olamıyorum. Bahsettiğiniz Yağmur hanım'ı bende bulamadım instagramda acaba farklı bir isim kullanıyor olabilir mi? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Sağolun..Yo rica ederim ben de bir sey almadan once baya didikleyen biri oldugum icin anliyorum sizi sanirim isim yazabiliyoruz, ben burun ameliyati oldum 5 gun once doktor ve hastane adi yazmislardi o baslikta.. Yagmur Parim diye bir bayandan satin aldim, nosu instagraminda var, ayrica tasarimda yapiyor, biraz butcem olsaydi tasarim alirdim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?