Arkadaslar merhaba 7hafta 5günlük hamileyim en sonki doktor kontrolümde hersey normaldi cok sukur ama asırı derecede pirpirikliyim gece saga sola donerken bile bebege zarar vericem diye yatamıyorum rahat hareket edemiyorum surekli bisey mi oldu diye evham yapıyorum ilk zamanlarında bu kadar cok pirpirikli olan varmıydı yardım edin lutfen
Ben ama ne yazık ki iyi bir özellik değil. Kasıkta aşırı batmalarım oluyor kafamda deli sorular??? Midem çok bulandı, ay bugün bulanmadı ????? eşimi kardeşlerimi de çok bunalttım sanırım, dalga filan geçiyorlardı benle bende onlarla paylaşmıyorum ve daha az düşünüyorum artık. Işe başlasaydım kafam dağılacaktı ama ara ara olan kanamalar nedeniyle şu an o da mümkün değil, sıkılıp oturuyorum işte.
Aynen ya karnıma sancı girdi niye girdi biseymi oluyo akıntı gelse noldu kanmı geliyo yoksa valla kendim kafayı yedim eşimi soylemiyorum bile ben dogurana kadar oda 9 doguracak:))
bebeğe zarar vermek mi ??? buyukbır kaza duşus olmakdıktan sonra korkma canım... bebek 7 aylık olunca ne yapıcan oturaraK MI UYUYCAN? O okadar guvenlı bır yerdekı emın ol sen kendıne dıkkat et sağlıkı beslen...
Ayy benimde korkularim var niye boyle yogun akintim var niye sancim var niyw niye hep sanırım ilk hamilelikler ne yasanacak bilmiyoruz ve demekki hepimizde ayni korkular olduguna göre herşey yolunda; )