Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Pirrre cardin twist bebek arabası

drkrksgmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
333
138
33
34
Kızlar merhaba. Bugün bebek arabası baktık. Pierre Cardin twist modelini beğendik. Var mı aranızda bunu bilen kullanan. Memnun musunuz. Ya da başka model öneriniz var mı ? Şimdiden yorumlar için teşekkürler.

Dediginiz arabanın resimlerine baktım şimdi bizim aldığımızdan mı diye,öyleymiş siyah,gri olanından,kızıma almıştım,5.5 sene önce,asla kullanamadım. Sizde inşallah henüz almamışsınızdır.
Anakucağı diğer markalara göre dar. 13 kg'a kadar kullanılır yazıyor ama kızım minyon bir bebek olmasına rağmen 9 kiloyken kullanamıyorduk.
Portbebe kısmı da cidden dar ve yarı yatar pozisyonda duruyor,tam dik oturur pozisyona gelmiyor,1 yaşındayken yarı yatar durduğu için oturmak istemiyordu kızım ki zaten biraz daha kullanmaya niyetlensek bile sığamazdı zira baya küçük ve dar. Yari yatar durduğu için bebek içinden kayıyor,kemer olmasa ön barın altindan kayıp gidecek. Kemerde rahatsız ediyor zaten çünkü çocuk yolda yürürken ufak ufak kayıyor aşağı.
Ayrıca cok yer kaplıyor,ağır bir araba. Tek elle kapatmak açmak cidden zor. Mücadele ediyordum resmen kapatıp açarken.
Tentesi de yeterli değil şemsiye almak zorunda kaldık.
Biz kullanamadık,bastona geçtik.
Asla tavsiye etmem.
Gösterişli durması sizi yanıltmasın kesinlikle kullanışlı değil.

Back