pırtılaşma ve kromozon yapışıklıgı nedeniyle kürtaj olan varmı lütfen yardımmmmmmmmmm

azmiram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
87
0
96
Amasya
mrhb arkadaşlar öncelikle herkeze geçmiş olsun ve başınız sağolsun diyorum benim 9 yaşında bi kızım var 2.ciyi istiyoduk bi sorun yoktu hamile kaldım 3 aylıkken karnımda öldü kürtaj oldum 1 yılın içinde 2nci kez hamile kaldım yine aynı günde oda öldü çok üzüldüm araştırma hastanesine gittik 3 4 ay araştırma sürdü genlerimize bakıldı rahim filmi çekildi benim kanımda pırtılaşma varmış daha kötüsü kromozonlarım yapışıkmış 13 le 15 kromozonlarım bağımsız olması gerekirken yapışıkmış bebeklerin ölme sebebide oymuş aradan 7 ay geçti ben çok istiyorum bi yavrumuz olsun sanki burnumda tütüyo inşlh allah nasip ederse kaderimde varsa olur ama kimi doktor %80 sakat olur diyo kimisi öyle bişey yok diyo kime inanacagımı bilmiyorum çok kararsızım başına böyle bişey gelen varsa emegini esirgemesin allah rızası için yazssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…