Arkadaslar ben 33yasındayım.bundan oncelerı yanı yırmı yedılı yaslarda kulagımda takır takır sesleroluodu.arada...sonra cocukları okula goturup getırırken yoluzak ve tepelı..ve hep carpıntım oluodu....aradan zmn gectı.bı ıse basladımmm.asırı yorucuuuuu.yemek bıle yıyemıodum.eve gel.evıtemızle..bırde asırıtıtız ve duzenlııı.bu ıs esnası benı cok yordu.gozlerımde bakıslarımda bı farklı bakıs.hanı uykudan kalakarsınya hep ole.bı gun mısafırler geldı.bende sofrayıtoplıcam..ıcımden off bunları nasıl toparlıcam dıe sıkıntı yaparken kuttt bırsey ındıbasımdananlıma.yere dustumm.bayılmadımmm...her kez kosusturdu.ve ogrendımkı tansıyon.ama sadece sıtres yaptıgım zaman ve yorgun oldugum zmn cıkıo.mesela elımde bır ıs var bırakımda uyum ama bıtmesı lazım bır ıs.kut vuruo..annem bıgun balkonda bıraz sert konustu baskasına.bende bunu stres yaptım kut.vurdu.hastaneye gıtmıstık oglumla..dusunuom ya sımdı vururusa oglum kaybolur dıeee ogluma telf verıom.bana bısey olursa sunu yap bunu yap derkenkut vuruo....evım merdıvenlı.az cıkım ınım.carpıntı.temızlık yaptım.yaz temızlıgı..hem spora gıthem de oglumun yazılılara calıstır.esımde geldı evde tadılata basladı ben sole bı dusundum.cocuk ders calısıo.orayınasıltemızlıcem kut.vurdu yıne.....bu aralarda bu temızlık vespor benı cok yordubasım donuoooo..doktora gıtmıstım.bır haftalık olcum yaptım.pısıkolojık demıstı.ılac verdı...kullanmadım.da ole gezıommm.benımgıbı olan varmı.bılgınız.varmııı....of of arkadaslarsaglık hersey...