- Konu Sahibi lilith2013
geçen hafta bir komşum , ailesinin ve komşuların toplandığı bir davet verdi. pilav yapımını o üstlendi.kendisi yemek bilir.aşçılık ta yapmış bir dönem . davetli bir adam da pilavı berbat yaptığınıı yapamıyorsa keşke başkasına fırsat vermeyi düşünmüş olmasını söyledi. o da sustu. ardından tenha bir yerde adamı yakalayıp azarladı .
ama olay anında tepki vermeyip cıkcıklamayla yetinmesi garip.1 haftadır bunu tartışıyoruz.'' başımın etini yeme,davet sahibine ayıp olmasın diye ses çıkarmadım.sonradan haddini bildirdim ya' diyor
ama ben soğudum ondan.o adam onu kalabalıkta bozdu.o da onu kalabalıkta terslemeliydi.bana sanki karakteri zayıfmış gibi geldi.
ne dese ciddiye alasım gelmiyor,'gücün bana mı yetiyo' diye kızıyorum. o da ''üstüme gelme gidip herifi döverim,kan mı çıksın istiyorsun ' diyor.
bu aciz adamı nasıl şutlasam?
hem zaten öyle uzun süreli bir tanışıklığımız yok.
ama olay anında tepki vermeyip cıkcıklamayla yetinmesi garip.1 haftadır bunu tartışıyoruz.'' başımın etini yeme,davet sahibine ayıp olmasın diye ses çıkarmadım.sonradan haddini bildirdim ya' diyor
ama ben soğudum ondan.o adam onu kalabalıkta bozdu.o da onu kalabalıkta terslemeliydi.bana sanki karakteri zayıfmış gibi geldi.
ne dese ciddiye alasım gelmiyor,'gücün bana mı yetiyo' diye kızıyorum. o da ''üstüme gelme gidip herifi döverim,kan mı çıksın istiyorsun ' diyor.
bu aciz adamı nasıl şutlasam?
hem zaten öyle uzun süreli bir tanışıklığımız yok.