pısırık erkek arkadaşı nasıl defetsem?

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
geçen hafta bir komşum , ailesinin ve komşuların toplandığı bir davet verdi. pilav yapımını o üstlendi.kendisi yemek bilir.aşçılık ta yapmış bir dönem . davetli bir adam da pilavı berbat yaptığınıı yapamıyorsa keşke başkasına fırsat vermeyi düşünmüş olmasını söyledi. o da sustu. ardından tenha bir yerde adamı yakalayıp azarladı .
ama olay anında tepki vermeyip cıkcıklamayla yetinmesi garip.1 haftadır bunu tartışıyoruz.'' başımın etini yeme,davet sahibine ayıp olmasın diye ses çıkarmadım.sonradan haddini bildirdim ya' diyor
ama ben soğudum ondan.o adam onu kalabalıkta bozdu.o da onu kalabalıkta terslemeliydi.bana sanki karakteri zayıfmış gibi geldi.
ne dese ciddiye alasım gelmiyor,'gücün bana mı yetiyo' diye kızıyorum. o da ''üstüme gelme gidip herifi döverim,kan mı çıksın istiyorsun ' diyor.
bu aciz adamı nasıl şutlasam?
hem zaten öyle uzun süreli bir tanışıklığımız yok.

geçen hafta bir komşum , ailesinin ve komşuların toplandığı bir davet verdi. pilav yapımını o üstlendi.kendisi yemek bilir.aşçılık ta yapmış bir dönem . davetli bir adam da pilavı berbat yaptığınıı yapamıyorsa keşke başkasına fırsat vermeyi düşünmüş olmasını söyledi. o da sustu. ardından tenha bir yerde adamı yakalayıp azarladı .
ama olay anında tepki vermeyip cıkcıklamayla yetinmesi garip.1 haftadır bunu tartışıyoruz.'' başımın etini yeme,davet sahibine ayıp olmasın diye ses çıkarmadım.sonradan haddini bildirdim ya' diyor
ama ben soğudum ondan.o adam onu kalabalıkta bozdu.o da onu kalabalıkta terslemeliydi.bana sanki karakteri zayıfmış gibi geldi.
ne dese ciddiye alasım gelmiyor,'gücün bana mı yetiyo' diye kızıyorum. o da ''üstüme gelme gidip herifi döverim,kan mı çıksın istiyorsun ' diyor.
Fazla didiklemeyin bence. Herkesin ortasinda tepki verse belki de utanirdiniz, mevlutte tatsizlik cikmasini istememistir o da. Baska ortamlarda degerlendirin pisirik mi degil mi diye.

Bence karekteri gayet saglam !!ne yani o adam terbiyesizlik yapti diye senin ki de yapmak zorun da mi? Ya da dövmeli mi? Sen buna pisiriklik mi diyosun

Adam davet ortasında saygısızlığa saygısızlıkla cevap vermemiş ne var bunda? Makul bir şey söyleyip karşısındaki adamı susturabilirdi ama şok olmuş olabilir öyle bir şey duyunca donakalmıştır belki. Sonradan adamın ağzının payını vermek istemiş olabilir, şutlamak kelimesi böyle bir adam için çok ağır kalıyor adam bu lafı hak etmiyor bana göre, acizlikle alakası yok yazık adama bence de bırakın o adamı :110:

O adam orda diğerine karşılık olarak "zıkkımın kökünü ye defol" deseydi yada orda dövseydi yine de aynı konuyu açardın çünkü bunu sevmiyorsun. O zamanda bahane olgun davranmaması, şiddet yanlısı hödük vs.. olacak yine şutlayacaktın...

Fazla didiklemeyin bence. Herkesin ortasinda tepki verse belki de utanirdiniz, mevlutte tatsizlik cikmasini istememistir o da. Baska ortamlarda degerlendirin pisirik mi degil mi diye.
öyle yapayım başka ortamlarda deneyeyim.daha pek tanımıyorum.belki her zamanki hali değildir.

erkek arkadaş ,aslında henüz adı konmasa da sevgili davet veren komşumla ise uzaktan akraba

sen niye adamın "cıkcıklamasına" izin verdin. sevgilini niye savunmadın, pilav gayet güzel demedin.
sevgili çok olgunmuş, mahalle kabadayısı gibi başkasının davetinde huzursuzluk mu çıkarsaydı.
konuşma dilin de yazdığın gibi argoysa zaten bu düşünceli sevgiliyle uygun değilsin.

O adam orda diğerine karşılık olarak "zıkkımın kökünü ye defol" deseydi yada orda dövseydi yine de aynı konuyu açardın çünkü bunu sevmiyorsun. O zamanda bahane olgun davranmaması, şiddet yanlısı hödük vs.. olacak yine şutlayacaktın...
aslında ben de çok sessizim.belki biraz bu konuda hassasım.yırtıcı olsun istiyorum,susmasın diyorum hepsi bu.

öyle yapayım başka ortamlarda deneyeyim.daha pek tanımıyorum.belki her zamanki hali değildir.
Yani mevlutteki olaydan kibar biri oldugu anlasiliyor aslinda. Herkesin ortasinda hak savunucam diye milleti rahatsiz eden insanlardn ben pek hoslanmam. İyi ki oyle davranmis. Siz baska yerlerde gozlemleyin dedigim gibi

Boşuna dememişler kızlar efendi değil serseri sever diye
Sonra Size döven söven pısırık olmayan biri denk gelir umarım
Siz laf ettiğiniz zaman pısırıklık yapıp susmak yerine çakar bir tane gözünüzün üstüne sizde "oo ne kadar erkek bir erkek" diye dolaşırsınız

Bence ayrılın. Size sizin gibi bir cazgır gerek sanırım. Ayrılın da adam kendine efendi hanım hanım ik birini bulsun

Hayır adam söylemiş bir de. Ev sahibine saygısızlık olmasın diye yaptım demiş. Ne ince düşünceli kibar diyeceğini neler diyorsun adama.

Vallahi adamlar bizi anlamamakta haklılar

Sizin hoslandiginiz karaktere sahip değil belli sizin de içinize sinen bir ilişki değil
Bence ayrilin

aslında ben de çok sessizim.belki biraz bu konuda hassasım.yırtıcı olsun istiyorum,susmasın diyorum hepsi bu.
Sizde olmayan bir huyu karşınızdakinde mi arıyorsunuz? Bu düşüncedeyseniz yanlışsınız kusura kalmayın, adamı acizlikle, pısırıklıkla yaftaladınız resmen, bunun adı pısırıklık değil, görgüdür, güzel ahlaktır ve erdemdir :KK12:

Back
X