- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Elim ayağım titriyo bi görseniz nerdeyse kalp krizi geçiricem.Karşindaki de senin gibi bi insan zaaflari,dertleri,mutluluklari olan hayatin içinden biri ben oyle rahatlatiyorum kendimi iş görüşmesine giderken
Mesela bişeyler anlattığım da ciddiye alınmadığımı farkettim. Eşimin akrabaları çok yapıyor bunu hiç beni dinlemiyor kendi aralarında konuşuyorlar. Onların yüzünden böyle oldum.Başkalarıyla konuşmalarınızı sonradan düşünüp çok takılıyorsanız ters bir laf etmelerinden yada kendinizi küçük düşürmekten korkarsınız çünkü sonunda yine sizin canınız sıkılacak. Dönem dönem ben de yaşarım bu sorunu. Ama tekrar yoğun şekilde insanlarla muhatap olmaya başlayınca atlatıyorsunuz merak etmeyin
Bu biraz da evde tek kalmaktan fazla insan yüzü görmemekten kaynaklaniyor.hiç kalp krizi falan gecirme ne var sanki o da senin gibi bi insan.ne soruyorsa duzgun bi sekilde cevap vereceksin hepsi buElim ayağım titriyo bi görseniz nerdeyse kalp krizi geçiricem.
Özgüvenini zedelemişler o zaman. O durumda herkes kötü hisseder. Biraz fazla girmeye çalış sosyal ortamlara. Böyle böyle daha rahat hissedersin insanların dikkatini çekmeyi ya da seni dinlemediklerinde nasıl tepki vermen gerektiğini anlamaya çalışMesela bişeyler anlattığım da ciddiye alınmadığımı farkettim. Eşimin akrabaları çok yapıyor bunu hiç beni dinlemiyor kendi aralarında konuşuyorlar. Onların yüzünden böyle oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?