- Konu Sahibi bilgehan59
önceki yazımda size aldatıldığımı ve ne yapmam gerektiğini bilmediğimi söylemiştim.kararımı verdim boşanıyorum.ve şöyle anlatayım çocuk hastaydı eşim eve ilaç getirdi.size daha öncede sinirden resimleri yırttığımı söylemiştim çocuk bi yırtık resmi bulmuş eşime gösterdi eşim sanki beni aldatmamış ben ne yapacağımı düşünmüyorum gibi resmi neden yırttığımı buna hakkım olmadığını söyledi.ve sen tamam boşanmıyoruz desende benim için bittin dedi.beni resimden çıkardın ya sen daha benim nikahımda bunu yaptın ya hiç düşünme bitti dedi.ben de ona zaten boşanma kararı aldığımı ve sen beni nikahlıyken aldatabildiğine göre bende seni resimden çıkarabilirim dedim.sen beni kalbinden çıkardın ben seni resimden çıkardım dedim.yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış hesabı oldu valla.hem suçlu hem güçlü ben bu adamı kessem yeri valla.adam kendini haklı görüyo ya böyle bişey olurmu.şimdi boşanma davası açılcak yanlız aklımda şu var ikimiz gidip anlaşmalı boşanma davasımı açılsın yoksa kendim gidipmi dava açsam.şuan aldatıldım diye dava açamam sanırım delilim yok.çünkü msj onun telefonundaydı haliyle silmiştir.nasıl yapsam bileniniz varmı.