Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba siz Orhan hocaya karın germe oldunuz sanirim. Ben de doktor araştiriyorum. Siz mrmnunmusunuz şu an. Mümkünse özelden önce ve sonrası resim görmem mümkün mü:)Akay hastanesi, Orhan Erbaş. Görüşmeden işlem yaptırmayın. Sevgiler
Merhaba siz Orhan hocaya karın germe oldunuz sanirim. Ben de doktor araştiriyorum. Siz mrmnunmusunuz şu an. Mümkünse özelden önce ve sonrası resim görmem mümkün mü:)
Evet sizin resimlerinizi görmüştüm çok başarılı. Peki lazer lipolizle sıkılaşma oldu mu ben görüştüm ferruh beyle karın germe gıdı üst beden lazer lipo için özellikle hıdida sarkma olmasindan korkuyorum. Lazer lipo ile gıdı toparlanir dedi . Sizin kollarda falan sarkma var miFerruh bingul 3 ay önce üst bölge cumarteside alt bölge yaptırdım karın germe değil ama o konuda da çok iyi ablam yaptircak biraz kilo verince
Evet sizin resimlerinizi görmüştüm çok başarılı. Peki lazer lipolizle sıkılaşma oldu mu ben görüştüm ferruh beyle karın germe gıdı üst beden lazer lipo için özellikle hıdida sarkma olmasindan korkuyorum. Lazer lipo ile gıdı toparlanir dedi . Sizin kollarda falan sarkma var mi
Karnımda bile sarkma olmadı hiç sanmıyorum bu saatten sonra kolumda olacağını infrasonik liposaksin zaten sıkılasma sağlıyor ferruh bey de bu yöntemi e
İnceledim şimdi yöntemi. Baya etkili. Siz resim çektiniz mi alt bölgeFerruh bingul 3 ay önce üst bölge cumarteside alt bölge yaptırdım karın germe değil ama o konuda da çok iyi ablam yaptircak biraz kilo verince
lazeele gıdı toplunuyor ama bazı dr ler yanaşmıyor sarkma olur diye herhalde benimde var az gıdım:))))Evet sizin resimlerinizi görmüştüm çok başarılı. Peki lazer lipolizle sıkılaşma oldu mu ben görüştüm ferruh beyle karın germe gıdı üst beden lazer lipo için özellikle hıdida sarkma olmasindan korkuyorum. Lazer lipo ile gıdı toparlanir dedi . Sizin kollarda falan sarkma var mi
merhabalar, mesajınızdan bacak bölgesi yaptırmış olabileceğinizi düşündüm, yanılıyor muyum acaba? bilgi verebilirseniz çok sevinirim :) ferruh bey alt bacakta da lazer yapıyor mu merak ediyorum? orhan erbaşa cuma gününe randevum var ama alt bacak yapmayı tercih etmiyor gibi duruyor, başka bir topikte missinşaat sağolsun bilgi verdi, çok fazla doktora uğramaya gerek kalmadan belki bir de ferruh beyle görüşüp umarım en kısa sürede yaptırabilirim ben de :)Ferruh bingul 3 ay önce üst bölge cumarteside alt bölge yaptırdım karın germe değil ama o konuda da çok iyi ablam yaptircak biraz kilo verince
Toprak2014 merhaba arkadaşım nasılsın bende durumlar aynı buğün hatta korsemi yıkadım 1 saat kadar petek üstünde kuruttum o ara dedim dışarıya çıkayım market yaptım bir eve geldim ne göreyim her yerim balonn balon yaa 1 saat kadar çıkardım böyle oldu düşünemiyorum daha sonrasını ... yani şaun tam 14 gün oldu evet belkide diyeceksin ki hala çok erken ama gerçekten de erken mi bilmiyorum.. bu arada 2 gün önce dr gittim alt karın da benim su toplanmış yani içerde sıvı kalmış onu çekmemiz lazım dedi bir kaç gün sonra çekilecek korseye devaam dedi.. ama ben esas basenlerden ve diz içlerden şikayetçiyim inmiyor incelmiyor ... bu arada ameliyata girmeden ölçüm le aynıyım diz çevreö ameliyatdan sonra 45 olmuştu şimdi 42 girerken buydu ölçü.. ama daha da incelme yok... yani karın yan basen ve diz içden 2 litre aldım dedi.. hani nerde .. benmi sabırsızım bilmiyorum... keşke vaser lipo olmasaydım da .. lazer lipoliz olsaydım dr alper tuncel bu konuda iyimiş sanırsam.. ama şuan öyle bir nemaddi gücüm kaldı nede bu ağrıları çekecek canım kaldı.. çok morelim bozuk çokkk arkadaşımm...
![]()
Canım tekrar söylüyorum 3 aydan önce çok bişey bekleme 3 hafta sonra ödemler in inmeye başlar şekil 3 aya ortaya çıkar vaser ve lazer arasındaki farkı bilmiyorum açıkçası benimki klasik lazer liposaksin ve infrasonik liposaksinin birlikte yapılmış hali
evet toprakçım daha erken bişey bekleme diyorsun ya a içime su serpiyorsun inşallah bir 2 ay sonra aynı düşüncede olmam umarım dediğiniz şeyi yaşarım da burda güzel güzel haberleri yazarım.. valla vaser lazer farkı tam bilmiyorum vaser da ses dalgası ile sıvılaştırıp yağın çekilmesi ama lazerde sanırım yağ parçalanılıyor sonra çekliyor ve işlem bittikden sonrada incelme gene devam ediyormuş ama bu vaserda varmı bilmiyorum güya benim dr diyo vaser lazerden sonra çıktı son sistem filan ama ne bileyim ben ... ben ne yaşadığımı biliyorum bana kesin sonuç lazım oda şimdilik yok toprakçım bekliyorum ve korseyi giymeye devam edeceğim sana ve k.k evet ben şu kadar inceldimm demeyi o günleri iple çekiyorumm![]()
cevap için çok teşekkürler toprak hanım, bir önceki sayfada dloylom'un mesajında resimlerinizi paylaştığınızı gördüm çok eskiyim kadınlar kulübünde kayıt olarak ama yeni yeni mesaj atmayı vs. öğreniyorum belki daha önceki bir konu başlığında paylaşmış olabilirsiniz bilemiyorum ama benim de resimlerinizi görme şansım olur mu acaba? ferruh bey için de çok başarılı deniyor orhan bey ile arasında kaldım ve yardımcı oluırsanız çok sevinirim :/Merhaba ben üst bacak dize kadar yaptırdım alt bacak hakkında hiç görüşmedik gerek gördüğü ve olabilecek yerleri yapıyor ferruh bey görüşmekte fayda var derim
Toprak2014 evet buğün karnımdaki sıvı alındı daha rahatım seroma olmuşum nadir kişilerde oluyormuş 2 yada 3 defa bu sıvı alımını yapılabilirmiş.. bu seroma vücuttaki ödemin gitmesini engelliyormuş bekleyip göreceğiz en azından karnım daha rahat şimdi ama ölçüler için şaun aynıyım arkadaşım
Toprak2014 ve bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlar
![]()