Piskolojikmi anlamadim

yudum zorunlu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2023
148
28
18
30
Kizlar size birsey sormak istiyorum bi sevincle gidiyorum husrana ugruyorum hastaneye veya saglik ocagina gitmekten vazgectim doktorla kanka oldum resmen ben bu fazla adet olmadim 1 gun surdu oteki gunler leke seklinde geldi 1 haftaya yakin oldu bitti sonrasinda hep deyerlendirdik esimle kac gundur kasik agrim arada beyaz akintim kokusuz gecen hafta bas donmem vede migde bulantim vardi test yaptim ilkinde hafif silik cikti cikti ertesi gunu tekrar aldim hic cikmadi alt bolgede basinc oluyor arada sanki cok ozur dilerim gunluk pedime sanki surekli sivi geliyormus gibi hissediyorum artik piskolijim gitti

Laboquick hamilelik testi al HCG 7 iken bile söylüyor

Canım kendini strese sokma bi kan tahlili ver inşallah daha net cevap alırsın böyle belirsizliktense olmasa da bilsen daha iyi bende senin gibi çok takıyorum onun için çok iyi anlıyorum seni bir de her kadında aynı olmaz tabi ki de göğüslerde sızlama damarların belirginleşmesi ucunun büyümesi bunlar var mı ben öyle anladım çünkü

Goguslerimde sizi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…