piskolojim bozuldu resmen... gençligim gidiyo..

intense_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
258
194
33
33
mrb arkadaslar benim durumu okuyanlar bilir hala ayni haldeyim daha kotu oluyo hersey.. sevgilimle evlenmemi istemiyolar ve ustune bana gorucu buluyolar.. bu isteme olayini annem kan davasina cevrdi resmen is inada bindi resmen. ailem hic bisi yokmus gibi davraniyo. bi hafta konusmasin unutur diyolar bukadar kolaymi ya 5 senemi verdim ben... kacmayi dusunuyoruz..
bana akıl verin zor durumdayim

Canim cok uzuldum durumuna. Gercekten anlayabiliyorum biseye algilari kapaninca karsilarina gec konus demek anlamsiz kaliyo en azindan bir kere daha dene ne hissediyosan annen ile konus. Ayni duruma dusse napardi bunu anlatmaya calis. Bunu yasamak zorunda degilsin ki sen? Boylemi duzeltecekler durumu..
Hayatin senin hayatin bu secenek cok ama cok yanlis. Yinede dene konusmayi en azindan yapmadim demezsin.

Ben kaçtım. Ve inan çok ama çok zorluklar yaşadım.
Şuan iyiyiz çok şükür ama ailenı ikna etmeye çalış.
kaçtığın için sevgilinin ailesı hep suratına vurabılır bu durumu.

Ben kaçtım. Ve inan çok ama çok zorluklar yaşadım.
Şuan iyiyiz çok şükür ama ailenı ikna etmeye çalış.
kaçtığın için sevgilinin ailesı hep suratına vurabılır bu durumu.
ailem yanmda olsun cok istiyorum ama degiller ve hep bahane uretiyolar.. cıkmaza sokuyolar beni... anlamıyolar..

evt yine denicem konusmayi ailem yanimda degil.. hic bisi yokmus gibi davraniyolar.. babam ılımlıydı annem kafasina girdi..kendi elleriyle beni ckmaza sokuyolar..

Bence kacmayin..
Bir Anne Babam icin ne zordur..
Benim Annem hep derdi " bak kizim o kapiyi arkandan cekdigin an pisman olursun ama tekrar acmaya cesaretin olmaz geri gelemezsin " derdi..
En yakin arkadasim kacdi .. bende onunla yasadim gibi.. ailesi 1 sene kalabalik ortamlara giremediler boyunlari büküktü hep.. ve sonra ne oldu biliyormusun? Birbirlerini kacarak seven o kisiler ayrildilar sebebsiz bi durumdan dolayi.. 3 sene ailesi konusmadi 3 sene sonr barisdilar , ama bana hep der ki yüzüm yok aileme karsi..
Sen 5 senemi verdin diyorsun ama annen babam seni bu yasina kadar getirmisler..
Ömrünün bi yarisini senin icin vermisler.. hic birsey anne babadan kiymetli degildir.

Esin herzaman olur .. ama anne baban olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…